Bouw een terras of vlonder met Douglas hout

Of u nu een kleine stadstuin of een royale achtertuin heeft. In beide gevallen wilt u een terras waar u een grote tafel of loungebank kwijt kunt. Door te kiezen voor geïmpregneerde Douglas terrasdelen, beschermt u het hout tegen kromtrekken en scheuren als gevolg van warmte, kou en regen. Uw terras gaat jarenlang mee, zonder dat u hier veel onderhoud in hoeft te steken. Waar u deze terrasdelen van Douglas hout bestelt? Natuurlijk bij Tuinhout Compleet. U kiest uit een breed aanbod aan onder andere onderregels, piketpalen en terrasplanken in verschillende kleuren. Kijk op uw gemak rond op de website en neem contact op bij vragen of voor hulp bij bestellen.

Douglas hout in verschillende vormen bestelt u hier

Naar welke variant gaat uw voorkeur uit? Bekijk het aanbod online. Van schaaldelen tot aan planken en van regels tot aan balkhout. Een breed aanbod aan producten van Douglas hout bestelt u online bij Tuinhout Compleet. Het hout heeft van oorsprong een rood-bruine kleur en door de mooie vlamstructuur heeft het hout een warme uitstraling. Maar deze rood-bruine is niet de enige kleur die u kunt bestellen. Wat dacht u van een lichtbruine kleur of een eigentijdse uitstraling met zwarte planken? Dit aanbod en meer vindt u terug in de webshop van Tuinhout Compleet. Voor vragen over een van de producten of vragen over het bestelproces, staat het team van dit bedrijf graag voor u klaar.

Kies voor Douglas hout en profiteer van een lange levensduur

Een lange levensduur. Dat is wat u van het hout van Tuinhout Compleet kunt verwachten. Houten constructies, vloerplanken of schuurtjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de Nederlandse tuinen. En dat is niet voor niets! Door te kiezen voor een duurzame houtsoort geniet u jarenlang van een mooie kleur én bent u verzekerd van een product dat tegen een stootje kan. Daarom kiezen veel mensen voor Douglas hout. De onbehandelde variant heeft een minimale levensduur van 10-15 jaar en staat bekend om de prachtige kleur. Bestel Douglas hout en meer in de webshop van Tuinhout Compleet. Met een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen heeft u uw bestelling ook nog eens razendsnel in huis.