Stap Web
Image default
Auto's en Motoren

Het scooter theorie examen halen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een tweedaagse cursus scootertheorie, wat denk je daarvan? Wij van Gelijk Geslaagd bieden hem aan. Maar twee dagen nodig hebben om alle saaie scooter theorie aan te leren, wie wil dat nou niet? Maar het wordt nog mooier. Want op de tweede dag van de cursus ga je meteen het scooter theorie examen maken bij het CBR. De kans is mega groot dat jij slaagt en dus op een eenvoudige manier, in twee dagen, het scooter theorie certificaat hebt bemachtigd. De kans daarop is mega groot, aangezien ons slagingspercentage boven de 95% ligt. Te gek toch?!

Leren in je eentje is verleden tijd

Wekenlang in je eentje leren en zwoegen, je saai in je eentje door de langdradige theorie heen worstelen, leuke afspraken met vrienden moeten verzetten omdat je weer moet leren. Dit is, dankzij ons, allemaal niet meer nodig! Het enige dat je hoeft te doen is twee dagen vrij plannen in je agenda. Daarna ben je van alles af, het scooter theorie examen halen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Op zondag leren we je alles aan wat je moet weten voor het CBR examen. Je hoeft niet al te vroeg op te staan, de les duurt van 12.00 tot 18.00. De les wordt gegeven door een docent die exact weet welke scooter theorie je moet kennen om het examen te kunnen halen. Je wordt dan ook examengericht getraind, geen vraag op het examen zal bij jou zorgen voor vraagtekens. Door fijne ezelsbruggetjes, trucs en tips die je hebt gekregen van de docent weet jij bij elke examenvraag precies welk antwoord je moet invullen. Niet voor niks slagen veel van onze cursisten zonder ook maar een enkele fout te maken.

Tijd voor het CBR examen

Of je nu de tweedaagse cursus scooter theorie in Rotterdam, Leiden of Rijswijk komt volgen, de aanvangstijden van de theoriecursus zijn over het algemeen hetzelfde. Op maandag verwachten we je om 07.00 terug op onze trainingslocatie. Deze dag staat in het teken van het examen. We herhalen tot 09.00 alle scooter theorie met jou, daarna verplaatsen we naar het CBR. Je bent snel aan de beurt om examen te maken en het belangrijke theorie certificaat binnen te slepen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/