Stap Web
Image default
Aanbiedingen

Installatiebedrijf Bonvie – keukens, badkamers & elektra KNX

Eigen huis als hernieuwd door ons Installatiebedrijf

MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN HET INSTALLEREN VAN KEUKEN IN NIEUWBOUW WONINGEN.

Een installateur als wij weet wat we doen bij een badkamer verbouwen of een keuken installatie. In het begin brengen we vooral zo goed mogelijk in beeld wat je voor ogen hebt. Bij Bonvie installatie staat de wens van ons klant altijd op de eerste plaats. Het kan gebeuren dat je alleen wat herstel wil in een kleinere keuken of dat ons werk veel verandert voor de totale uitstraling van je woonkamer of badkamer. Voor de meeste verschillende klussen binnen ons vakgebied draaien we ons hand niet om. Met trots mogen we onszelf namelijk een allround keuken installatiebedrijf noemen. Stel je voor dat een zichtbare beschadiging zich meester heeft gemaakt van je keukenkastjes of dat je badkuip zijn beste tijd heeft gehad. Ons bedrijf weet wel raad met een keuken installatie of badkamer renovatie. Wie ons inschakelt voor een klus kan het werk met het volste vertrouwen overlaten aan onze vakmensen. De afgelopen jaren konden we onze veelzijdigheid in de volle breedte verder ontwikkelen. De klanten hebben voordeel van de kwaliteit die we door de tijd steeds zo hoog mogelijk willen houden. Met aandacht leven onze mensen zich uit voor de installaties die we onder handen nemen.

De elektra installatie van een keuken

Bij het plaatsen van een keuken komt een hoop kijken. Niet alleen dient de keuken mooi geplaatst te worden, maar ook de elektra die gebruikt wordt voor de keuken moet op de juiste plek geïnstalleerd worden. De keuken installatie is dan ook een vak op zich. Meestal komt er een externe elektricien om de elektra te doen bij de keuken installatie.

Een nieuwe groepenkast

Een groepenkast vervangen is iets dat voor sommige mensen nodig is. Zo is er bijvoorbeeld voor het plaatsen van een jacuzzi krachtstroom nodig. Hiervoor zal er dan een groepenkast vervangen moeten worden. Dit hoeft over het algemeen niet heel veel tijd en geld te kosten. Een andere reden waarom een groepenkast vervangen dient te worden, is wanneer de oorspronkelijke groepenkast verouderd is. Deze dient dan volledig vervangen te worden, of gedeeltelijk. Daarnaast worden groepenkasten ook vaak uitgebreid vanwege de stijging van de hoeveelheid elektrische apparaten. Wanneer er te veel apparaten gebruikt worden, slaan de stoppen regelmatig door en dat wilt men verhelpen.

badkamer installatie

De installatie van een badkamer kan op twee manieren tot stand komen, bij een nieuw huis of bij een verouderde badkamer. Bij een nieuwe badkamer, zal er ook een nieuwe stroomverzoening aangelegd moeten worden door een elektricien. Hierbij is het van belang dat er vooraf wordt bepaald wat er waar komt te staan. Aan de hand hiervan kan er worden bepaald waar de Electra geplaatst dient te worden. Op die manier sluiten de producten en Electra goed op elkaar aan. In de meeste gevallen gaat het echter over een renovatie van een bestaande keuken. Hierbij is heet belangrijk dat de elektriciteit op de juiste plek verwerkt wordt. Vaak is er een verlegging nodig. De elektra installatie bij een badkamer is van groot belang. Het is dan ook aan te raden om hier een betrouwbare elektricien voor in te schakelen.

De grootste voordelen van ‘n badkamer verbouwen

Een van de grootste voordelen van badkamer renovatie is al genoemd, namelijk slim omgaan met je (spaar)geld door dit te investeren. Een badkamer verbouwen zorgt direct voor een waardestijging van je woning. En natuurlijk is dit gunstig als je ooit nog een keer gaat verhuizen, bijvoorbeeld om kleiner te gaan wonen omdat je met pensioen gaat. De gemaakte kosten voor de verbouwing van jouw badkamer of de renovatie van je keuken verdien je dan dubbel en dwars terug.

Een tweede pluspunt van het uitvoeren van een badkamer renovatie is het verhoogde comfort. Veel badkamer en keukens zijn verouderd, oncomfortabel en toe aan nieuw sanitair te installeren. Zo kun je qua lichteffecten het nodige bereiken door een elektricien nieuwe elektra en badkamerspotjes te laten installeren. Veel mensen kiezen bij een badkamer renovatie ook voor een comfortabele jacuzzi in plaats van een standaard bad. Of voor een heerlijk inloopdouche met een regendouchekop. Natuurlijk kun je ook het badkamermeubilair laten vernieuwen om de badkamer een volledig eigentijdse look te geven.

Het derde voordeel van een badkamer verbouwen kan het feit genoemd worden dat een renovatie altijd voordeliger is dan bijvoorbeeld verhuizen of de complete badkamer slopen en vernieuwen. Bij een verbouwing of als je gaat renoveren hoef je niet per se alles te vervangen, dus je kunt het zo voordelig of duur maken als je zelf wilt.

Ten slotte is een grote pre van een badkamer verbouwen de haast eindeloze keuzemogelijkheden die er zijn qua stijl en inrichting. Of je nu van een romantische ingerichte sanitaire ruimte houdt, van een Scandinavisch design of van een hypermoderne industriële badkamer: er zijn opties in overvloed voor de kritische en verwende consument!

https://bonvie-installatie.nl