Met preventieve zorg van de dierenarts in Den Haag blijft uw dier gezond

Als u een viervoeter of ander huisdier heeft, wilt u natuurlijk dat dit gezinslid zo lang mogelijk blijft leven en dat hij of zij gezond is. Daarbij is preventieve zorg zeer belangrijk. Hiervoor bent u altijd welkom bij de Dierenkliniek Wateringse Veld: de dierenarts in Den Haag. Wat houdt deze preventieve zorg in? De dierenarts in den haag kijkt dan naar de algemene conditie van uw dier. Tijdens de consultatie wordt gekeken naar de ogen, oren en het gebit van uw viervoeter. Ook wordt gecontroleerd of uw dier niet te mager of te zwaar is. Ook vaccinaties maken dele uit van een preventieve zorg. Zo blijft uw dier beschermd tegen veelvoorkomende en potentieel gevaarlijke aandoeningen.

Uitstekende medische faciliteiten bij de dierenarts in Den Haag

Bij de dierenarts van Dierenkliniek Wateringse Veld in den Haag zijn u en uw huisdieren welkom voor heel wat zaken naast preventieve zorg. Als u merkt dat uw hond, kat of ander huisdier zich niet lekker voelt, komt u best op consultatie. Deze ervaren dierenkliniek beschikt over heel wat faciliteiten om tot een correcte diagnose en behandeling te komen. In het intern laboratorium kan de dierenarts in den haag bloed, urine ontlastingen en biopten onderzoeken. Verder beschikt de kliniek over de nodige uitrusting voor echografisch en röntgenologisch onderzoek uit te voeren. Zo vindt de dierenarts binnen een mum van tijd de oorzaak van het probleem.

Ervaren team met meer dan één dierenarts in Den Haag

Komt u op consultatie bij Dierenkliniek Wateringse Veld? Dan kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van meer dan één dierenarts in Den Haag. In deze kliniek kunt u steunen op de verzamelde kennis van een heel team. Dat team bevat verschillende dierenartsen en ook paraveterinairs. Bovendien heeft dit team verschillende samenwerkingen met gespecialiseerde dierenartsen. Deze zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in dermatologie of orthopedie. Uw dier is dus altijd in uitstekende handen bij deze dierenarts in Den Haag. Ontdek het zelf en maak een afspraak bij de dierenkliniek.