PAR led lampen plaatsen

PAR LED modules en lichte motoren voldoen aan optische, warm en bovendien elektronische voorwaarden opgedrongen moderne verlichting antwoorden voor een uitgebreid scala aan bestedingen. Ze bieden ook zekerheid voor zover het regelen, aangezien zij het eens zijn om definitief bekend maatregelen. Bovendien moedigen ze talrijk open deuren voor inbouw in lichte administratie kaders. Consequenties van hun relatief weinig en het niveau configuratie, ze bieden ook een hoge mate van kansen in armatuur omtrek.

 

De opmerkelijke voorkeuren van PAR LED-modules en lichte motoren zijn hun opgewaardeerd vitaliteit vaardigheid en een lange levensduur, en bovendien hun scherpzinnige warm administratie, samen met de juiste voorschakelapparatuur. De modules zijn een briljante contrasterende optie om de gebruikelijke verlichting innovatie en kunnen worden geconsolideerd met ongeveer alle verlichtingstoepassingen. Een hele universum van opmerkelijke configuratie alternatieven op deze manier opent. Of algemene verlichting, achtergrond verlichting of accentverlichting, de reikwijdte van de verschillende soorten module maakt de meest uiteenlopende plannen denkbaar.

 

PAR LED is de one-stop-look voor fantastische LED-licht motoren. We hebben een van de breedste portfolio’s in het bedrijfsleven en geeft u toegang tot een uitgebreid scala aan overheidsdiensten, bijvoorbeeld maatwerk en schets in backing. De PrevaLED groep van LED-licht motoren voor spotlights, downlights en verdeler armaturen weerspiegelt twee opmerkelijke patronen in armatuur schema: schaalverkleining aangedreven LED-uitvoering.

 

Onze AC afspraken met gecoördineerde LED-drivers zijn de ideale keuze voor basic, tot een minimum beperkt en de kosten-productieve armatuur contouren. Onze DC arrangementen – samen met de buitenste PAR LED OPTOTRONIC LED drivers – bieden u de meest opmerkelijke denkbare uitvoering en aanpassingsvermogen.

 

Airconditioning lichte motoren voor netspanning vereniging

 

Voor eenvoudige bevestiging en play regelingen

 

uw voordelen

 

• All-in-één afspraken met gecoördineerde drivers

 

• Eenvoudige schets in

 

• Verhoogde flexibiliteit van de configuratie op de rekening van de kleine vorm variabelen

 

• Vereenvoudigde en kosteneffectieve productieve armatuur plannen als gevolg van minder segmenten

 

• AC lichte motoren

 

DC lichte motoren met OPTOTRONIC LED drivers

 

Voor de elite en het aanpassingsvermogen

 

uw voordelen

 

• Veelzijdige werkmodi dankzij buiten driver

 

• Uitstekende aard van het licht

 

• Hoog aanpassingsvermogen: aan / uit, DALI, crisis verlichting en ga zo maar door.

 

• Optimale toereikendheid

 

• Gegarandeerde kader gelijkenis tussen lichte auto en bestuurder (PAR LED te verzekeren)

 

• Full dimbaarheid

https://leds-depot.nl/