Stap Web
Image default
Aanbiedingen

Een retro wijnklimaatkast

Er zijn vele soorten wijnklimaatkasten te koop voor in jouw woning. Maar welke past het beste bij je? Er zijn inbouw modellen beschikbaar, vrijstaande modellen, verschillende kleurstellingen en verschillende maten. Mijn oog viel op een vrijstaand model namelijk het retro model.

Uniek model

De meeste wijnklimaatkasten hebben een strak design met rechte vormen. Maar aangezien ik nogal van anders dan anders hou, ben ik verder gaan zoeken naar een uniek model. Het design van de Vinata retro wijnklimaatkast sprak mij direct aan, het doet mij namelijk een beetje denken aan de retro koelkasten uit de jaren zestig. De houten plateaus waar de wijnflessen op liggen geven een mooie finishing touch aan het design, waarbij je kunt kiezen om als bovenste plateau een display shelf te plaatsen. Hierop kun je flessen wijn mooi presenteren, maar ook kun je er wijnglazen in hangen zo heb je alle benodigdheden bij elkaar. 

Extra accessoires

Meestal is een wijnklimaatkast op zich al een grote aanschaf en komen er geen extra accessoires bij. Bij deze wijnklimaatkast retro worden er wél extra accessoires meegeleverd, die allemaal erg handig zijn bij het openen, schenken en bewaren van wijn. Zo zit er onder andere een druppel stopper bij zodat je niet knoeit met schenken, maar ook een opener waarmee je de wijnflessen makkelijk kan openen. 

Telefoon leeg? Laad hem op óp de wijnklimaatkast

Het klinkt raar, je telefoon opladen op een wijnklimaatkast maar met dit retro model kan het echt! Tegenwoordig is draadloos opladen steeds populairder. Een nachtkastje waar je je telefoon op op kunt laden, een lampenvoet en zo zijn er nog vele voorbeelden. Dus waarom niet op een wijnklimaatkast? Als je wijn aan het drinken bent wil je ook geen bezorgde thuisfront hebben omdat je telefoon leeg is, dus eigenlijk is het best een uitkomst. Een oplaadpunt heeft als voordeel dat je geen kabeltjes hebt die in de weg zitten, dus als je telefoon af gaat hoef je niet ongemakkelijk je telefoon aan je oor te houden omdat het kabeltje te kort is, of net te laat zijn met opnemen omdat het kabeltje niet mee wilde werken en er lastig uit te trekken was. 

Na al deze specificaties te hebben ontdekt, ben ik helemaal fan van deze retro wijnklimaatkast. Jij ook?

 

https://www.wijnklimaatkast.nl