Stap Web
Image default
Groothandel

Dispensers belangrijker dan ooit in tijden van Corona.

Misschien wist je voor Corona kwam nog niet wat dispensers zijn, maar dan weet ik nu zeker dat je die wel kent. Ze staan in alle winkels en restaurants waar je binnenkomt voor je boodschappen, kleding of voor een hapje eten. Dispensers worden over het algemeen veel gebruikt voor desinfectie middelen. Je hebt dispensers die automatisch een bepaalde hoeveelheid afgeven of eentje waar je zelf op een knop moet drukken. Dispensers zijn er bijvoorbeeld ook voor wc-rollen, keuken-rollen of tork-rollen, zeep-dispensers of bijvoorbeeld handdroog dispensers. De dispensers komen natuurlijk allemaal in verschillende materialen voor maar ook in verschillende groottes. Afhankelijk van de hoeveelheid die er gebruikt wordt kun je gaan voor een grootte die daarbij past. 

Welke materialen worden er gebruikt voor dispensers? 

Veel dispensers worden van plastic gemaakt, dit scheelt ook in prijs. Wil je graag een luxere uitstraling? Dan kiezen de meeste mensen voor RVS. Het is licht en het ziet er luxer uit. Je kunt de dispensers natuurlijk ook in verschillende kleuren krijgen, maar de meeste zijn wit, zwart of zilver zoals de kleur van RVS. 

Welke maten en soorten zijn er?

De grootte van de dispenser hangt af van de hoeveelheid dat er gebruikt word op een dag. Ben jij een druk restaurant en heb je altijd veel bezoekers? Dan is het vaak handiger om voor een grotere maat te gaan. Voor bijvoorbeeld de zeep dispenser, die vaak gebruikt wordt door gasten is het fijn om voor een grote maat te gaan, zo kun je er namelijk langer gebruik van maken zonder deze elk uur te hoeven vervangen. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere dispensers. Denk bijvoorbeeld aan een dispensers die automatisch een stuk keukenpapier uitgeeft. Zo bespaar je verspilling en kun je langer met een rol doen. Dit scheeld uiteindelijk ook veel geld.