Stap Web
Image default
Business / Employment

Woodies schroeven

Ben je veel aan het klussen? Dan is het handig om over de juiste gereedschappen te beschikken. Met de juiste gereedschappen kan je de klusjes zo goed mogelijk verrichten en afronden. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar goedkope, goede kwaliteit schroeven? Dan zijn  Woodies ultimate schroeven echt iets voor jou. Deze schroeven zijn van zeer goede kwaliteit en zijn scherp geprijsd. In deze blog meer informatie over Woodies schroeven.

Voordelen
Woodies schroeven hebben een speciale punt, waardoor ze sneller in het hout kunnen grijpen. De freesribben die onder de kop van de schroef zitten, zorgen ervoor dat de schroeven zich beter in het hout verzinken. Doordat de Woodies schroeven schachtribben hebben, draaien de schroeven een stuk makkelijker het hout in. Dit is erg handig, omdat dit ervoor zorgt dat het hout niet gaat scheuren wanneer je de schroeven in het hout aan het draaien bent. Je hoeft met het gebruik van deze schroeven het hout niet voor te boren. Dit is nu overbodig geworden aangezien het hout toch niet gaat scheuren bij het indraaien van de schroeven. De schroeven zijn voorzien van een diepe torx-indruk. In elke doos wordt er een schroefbit meegeleverd. Je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste bit.

Verschillende types
Je hebt verschillende soorten Woodies schroeven. Zo heb je bijvoorbeeld vlonderschroeven, deze schroeven zijn speciaal om verwerkt te worden in houten vlonders, steigers en schuttingen. De vlonderschroeven zijn verkrijgbaar in RVS 410 en SHIELD. DE schroeven hebben een speciale kleur, waardoor ze niet zo erg opvallen als je ze in het hout verwerkt.

Tellerkopschroeven zijn ook een type Woodies schroeven. Deze schroeven hebben een grote kop en worden gebruikt en verwerkt in de bouw. Doordat ze een groot klemvak hebben, hebben ze een verhoogde lastopname wat ertoe leidt dat er minder bevestigingspunten nodig zijn.

Er zijn nog veel meer soorten schroeven, maar als je echt opzoek bent naar hoge kwaliteit schroeven dan zijn Woodies schroeven een kijkje waard.

http://bnvtools.nl