Snel en gemakkelijk je eigen huis verkopen

Momenteel is de vraag naar woningen opmerkelijk hoog, is het aanbod historisch laag en zijn de huizenprijzen sterker gestegen dan ooit tevoren. Het overbieden op woningen wordt als normaal beschouwd en woningen zijn in mum van tijd verkocht.

Vanuit financieel oogpunt kan de verkoop van een woning erg gunstig zijn. Door het lage aanbod zal ieder aangeboden huis veel worden bekeken. Door de hoge vraag zal het overbieden leiden tot mooie bedragen. Echter komen er veel kosten kijken bij de verkoop van de woning die niet nodig blijken te zijn.

Geen makelaar meer nodig

Bij de verkoop van een woning wordt al snel een makelaar ingehuurd om de verkoop vlekkeloos en gemakkelijk te laten verlopen. Echter lopen de kosten van een makelaar opmerkelijk hoog op. Zo zal een vergoeding die een makelaar berekent gemiddeld uitkomen op 1,38% van de verkoopprijs. Bij een verkoopprijs van € 350.000 zal dat ruim € 4.800,- opleveren voor de makelaar.

Zelf huis verkopen

Koen en Marlous zijn investeerders in vastgoed en helpen klanten onnodige kosten te vermijden. De investeerders zullen vooraf persoonlijk een gesprek voeren waar de situatie wordt geschetst, mogelijke wensen worden besproken en afspraken worden gemaakt. Na dit gesprek zal een bezichtiging volgen, waarbij eén van de of beide partners fysiek langs zullen komen om de woning te bekijken. Hieruit zal een bod rollen, waar de verkopers akkoord mee mogen gaan.

Voordelen

Bij een akkoord zal de woning direct verkocht zijn aan Koen en Marlous, zonder dat daar onnodige bijkomende kosten bijgerekend worden, zoals makelaarskosten. Daarnaast is snel je huis verkopen mogelijk, waarna je snel in je nieuwe huisje kunt intrekken. Mocht het niet meezitten, is het zelfs mogelijk het betreffende huis een periode terug te huren. Vrij uniek en erg prettig.

http://zelfwoonhuisverkopen.nl