Stap Web
Image default
Business / Employment

Leuke zomer-activiteiten voor het hele gezin in eigen land

Leuke zomer-activiteiten voor het hele gezin in eigen land

De ideale zomervakantie in eigen land ziet er voor de meeste Nederlanders hetzelfde uit. Een tuin met wat ligbedden, een opblaasbaar jacuzzi en een lounge set om op te relaxen. Kinderen brengen dan meestal de tijd door, door samen met hun vrienden buiten te spelen. Als de vakantie in eigen land er elke dag zo uit ziet is dat beste sonde. Het is namelijk prima te combineren met leuke activiteiten buitenshuis.

Pretparken

Ga met de kinderen een dagje naar een leuk pretpark. Nederland heeft een groot aanbod als het om familieparken aankomt. Zo vinden vrijwel alle families een dagje Drievliet, Duinrell of bijvoorbeeld Efteling nooit verkeerd.

 

Speeltuinen

Zijn de kinderen nog aan de jonge kant? Dan is het misschien een beter idee om naar een groot speeltuin te gaan met het hele gezin. In Zoetermeer vind je bijvoorbeeld het Westerpark en in Bennebroek vind je het grootste speeltuin van Europa: Linnaeushof

 

Waterpark

Is de opblaas jacuzzi in je tuin net te klein voor de spelende kinderen? Dan is het misschien goed om een bezoek te brengen aan een groot waterpark. Daar kunnen zij heel de dag genieten van allerlei glijbanen. Een bekend waterpark in Nederland is het Tikibad in Duinrell.

 

Het is weer bijna zomervakantie. Door de pandemie is de kans groot dat je ook dit jaar met het hele gezin in Nederland door moet brengen. Veel mensen zitten daardoor alle vrije dagen alleen maar in de tuin terwijl de kinderen aan het buiten spelen zijn.  Probeer het deze zomer toch anders te doen en de vakantie thuis te combineren met een paar leuke uitstapjes. Zo kan je samen met het hele gezin genieten van de pretparken, speeltuinen en waterparken die Nederland rijk is.  Je zult meteen merken dat het dan een onvergetelijke zomer kan worden in eigen land!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/