Stap Web
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit is dé specialist voor glazen grafmonumenten in de omgeving van Arnhem

Als u op zoek bent naar een origineel grafmonument dat uw overleden dierbare zeker eer aan zal doen, kiest u voor de kwaliteit van Meijer Natuursteen uit Oosterbeek. Deze specialist beschikt over een team van ervaren vakmensen die ruime kennis hebben van diverse materialen die gebruikt worden voor hun diverse grafmonumenten. Een van hun bijzondere specialisaties, is het creëren en ontwerpen van glazen grafmonumenten en grafstenen in de buurt van Arnhem en Ede. Dankzij de lichte en transparante eigenschappen van het glas, valt dit monument zeker op en geeft het een lichte, luchtige uitstraling op de begraafplaats. Zo heeft u met de glazen grafmonumenten of grafstenen van dit bedrijf altijd een plaats in Arnhem of Ede om naar terug te keren en uw dierbare te herdenken.

Er zijn meer opties dan alleen glazen grafmonumenten voor het graf in Ede

Bij Meijer Natuursteen heeft u altijd de keuze uit een breed assortiment aan glazen grafmonumenten en grafstenen die zowel in Ede als in Arnhem geleverd kunnen worden. U kunt hierbij kiezen voor een bestaand ontwerp, maar het is ook mogelijk om het monument volledig zelf samen te stellen. Zo kiest u zelf welke tekst en welke afbeeldingen op het glazen monument te zien zijn. Op de site van deze specialist vindt u diverse voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Heeft glas niet uw voorkeur en wilt u liever een ander materiaal selecteren? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een granieten of een marmeren monument, bijvoorbeeld. Natuursteen biedt namelijk ook diverse voordelen, waaronder duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling van het graf.

Maak een afspraak met deze specialisten

Bent u geïnteresseerd in een van de glazen grafstenen in Ede van Meijer Natuursteen uit Oosterbeek? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van dit bedrijf om uw wensen te bespreken en een persoonlijk ontwerp samen te laten stellen. U bereikt hen eenvoudig telefonisch of per e-mail om een kennismakingsgesprek in te plannen.