Stap Web
Image default
Woning en Tuin

Een lichte of donkere houten vloer, welke past perfect in uw interieur?

ALMA Parket heeft precies de vloer die schitterend staat in uw woning, of dit nu een lichte of donkere houten vloer is. Er zijn veel verschillende houten vloeren. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Krijg een unieke uitstraling in uw huis en ga voor een donkere houten vloer

Een donkere houten vloer geeft een schitterende uitstraling aan uw woning. Wanneer u dezelfde houten vloer in uw hele huis legt, zorgt u voor eenheid in huis. ALMA Parket heeft precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Geniet van het persoonlijke advies door ALMA ParketWist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.

Een bamboe houten vloer voor binnen én buiten

Wanneer u kiest voor een bamboe houten vloer van ALMA Parket, kiest u voor een perfect afgewerkt resultaat. Naast dat zij een groot assortiment aan bamboe houten vloeren hebben, vindt u bij de specialist altijd de vloer die optimaal tot zijn recht komt in uw huis. Kies voor een naturel- of karamelkleur en krijg een karakteristieke uitstraling in uw woning. Wist u dat een bamboe houten vloer daarnaast ook geschikt is als ondergrond voor uw terras? Of u nu een gladde of geribbelde terrasvloer wilt, het resultaat is in beide gevallen prachtig. Bent u op zoek naar een donkere bamboe houten vloer voor buiten of wilt u een licht varianten voor binnen? Het is helemaal aan u! De specialist heeft in alle gevallen precies het materiaal, de kleur én de uitstraling waar u naar op zoek bent. En is uw vloer beschadigd? Geen probleemn, de specialist lost het voor u op. Of het nu gaat om renovatie, aanheling of reparatie van uw bestaande vloer.