Stap Web
Image default
Beauty en verzorging

Geweldige ingrediënten voor anti-aging

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam en een belangrijk bestanddeel van het bindweefsel in uw huid, kraakbeen, gewrichten en ogen. Naarmate we ouder worden, begint ons natuurlijke hyaluronzuurniveau af te nemen, wat leidt tot volumeverlies en rimpels. Door plaatselijk hyaluronzuur toe te dienen, kunt u een jeugdig uitziende huid ondersteunen en vocht vasthouden voor een jonger uitziende huid!

Alphalipoic acid heeft veel voordelen voor de huid, waaronder energieproductie in huidcellen, vermindering van cellulaire ontsteking en bescherming van de huid tegen ontsteking door vrije radicalen. Het wordt vaak “de universele antioxidant” genoemd omdat het oplosbaar is in water en vet, waardoor alphalipoïnezuur voordelen biedt aan de binnen- en buitenkant van de celstructuur van de huid. Dit proces helpt om het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen terwijl ze worden beschermd tegen de verouderingseffecten van schadelijke vrije radicalen

Retinol helpt de teint van de huid te egaliseren, de zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren en de bloedvaten in de huid te stimuleren om zowel de teint als de teint van uw huid te verbeteren. Hoewel het bij regelmatig gebruik tot zes maanden kan duren voordat u resultaten ziet, kan het blijven gebruiken van retinol resulteren in langduriger effecten met meer significante verbeteringen.

Retinol, ook wel het wonderingrediënt in korean skincare genoemd vanwege zijn ongeëvenaarde anti-verouderingseigenschappen, staat erom bekend dat het alle tekenen van huidveroudering verbetert en is een weinig bekend geheim voor een zuiverder huid. Dankzij het vermogen van dit extract om de celvernieuwing te verhogen en de collageenproductie te verbeteren, helpt het ongelijkmatige textuur en fijne lijntjes er verfijnder uit te zien, terwijl het vlekjes onder controle houdt en acnelittekens helpt te vervagen.

Blootstelling aan de zon draagt in belangrijke mate bij tot fotovermindering, waardoor collageen wordt afgebroken en fijne lijntjes, rimpels, een ongelijkmatige teint en verkleuringen ontstaan. Een retinolproduct zoals COSRX mag alleen worden aangebracht op een schone huid die voorzichtig is geëxfolieerd. U kunt beginnen met het gebruik om de paar dagen gedurende ongeveer een week en dan geleidelijk uw frequentie verhogen. Het is ook het beste om retinolproducten ’s nachts aan te brengen, omdat ze extreme gevoeligheid voor de zon kunnen veroorzaken. Als u er echter voor kiest om het ’s morgens aan te brengen, moet u er altijd voor zorgen dat u er zonnebrandcrème overheen draagt en uw blootstelling aan zonlicht zo veel mogelijk beperkt. Zo vermindert u de kans op een extreme reactie en fotoschade.

https://www.kocosmo.nl/