Stap Web
Image default
Energie

Hoe handelt elektricien arnhem bij een stroomstoring?

Ervaren experts op het gebied van een stroomstoring zijn essentieel. Elektricien Arnhem geeft vakkundig advies op het gebied van elektriciteit. Ook voor het oplssen van eenvoudige en problematische storingen bent u bij elektricien arnhem bij het juiste adres. Elektricien Arnhem installeert en repareert op professionele wijze. Elektricien Arnhem werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven. Je kunt bij Elektricien Arnhem terecht voor reparatie, installatie en alle onderhoud met betrekking tot elektrotechniek.

Wat kun je zelf doen bij een stroomstoring?

Stap 1: controleren of buren of andere woningen in de straat ook een stroomstoring hebben

 

Als u een stroomstoring heeft moet u als eerst altijd nagaan of uw buren of andere woningen in de straat stroomuitval hebben. 

 

Stap 2: Bel het landelijke storingsnummer (0800-9009) 

 

Door het landelijke storingsnummer te bellen kan je meer informatie krijgen over de stroomstoring, ook kunt u een melding doen. Uw melding komt dan direct terecht bij uw lokaal netbeheer voor gas en/of stroom. Door gelijk actie te ondernemen kan het lokaal netbeheer gelijk de nodige maatregelen nemen.

 

Stap 3: Kan het landelijke storingsnummer u niet de van nodige informatie voorzien, dan is de oorzaak hoogstwaarschijnlijk een kortsluiting of overbelasting.

 

Kortsluiting wordt veroorzaakt door een defect apparaat. en overbelasting komt omdat uw meterkast/groepenkast het elektronisch gebruik op dat moment niet aan kan.

 

Stap 4: Doe een stekkerproef om te achterhalen wat de oorzaak van de stroomstoring is.

Met behulp van een stekkerproef kun je achterhalen of een apparaat en welk apparaat de stroomstoring veroorzaakt.

 

Hulp nodig met spoed?

Heeft u hulp met spoed nodig? dan bent u bij Elektricien Arnhem op het juiste adres. Heeft u last van kortsluiting of storing dan helpt Elektricien Arnhem u graag. Alle Elektriciens zijn vakkundig en hebben veel ervaring en kennis. Als u een probleem heeft en u heeft met spoed hulp nodig kan Elektricien Arnhem u goed helpen. Ze zijn namelijk 24/7 bereikbaar en staan altijd voor u klaar met dag en nacht. U kunt altijd op Elektricien Arnhem rekenen.