Stap Web
Image default
Banen en opleidingen

Medisch secretaresse en veelzijdig assistent

Functie

De positie van direct contact met de patiënt vereist uitstekende prestaties, tact, positieve energie en niet-aflatende toewijding en professionaliteit. We zijn op zoek naar teamleden die in overeenstemming zijn met onze waarden en missie, die onze bedrijfscultuur bezitten en belichamen. Orthodontische ervaring is niet vereist, maar directe ervaring van cliënt / patiënt is vereist. Omdat ons bedrijf veel belang hecht aan technologie, moet het ook over krachtige computerhulpmiddelen en faciliteiten beschikken.

De beste kandidaten zijn vol energie, rustige en vriendelijke persoonlijkheid, opgewekt en positief, opgewekt, extravert, altijd professioneel, streven naar transparantie en geven prioriteit aan teamconcepten.

Je moet op details letten, efficiënt en gemotiveerd zijn en snel leren. Uitstekende luister- en communicatieve vaardigheden en het vermogen om stress te weerstaan ​​zijn essentieel.

We zoeken een doortastende, constructieve en oplossingsgerichte mentaliteit, die alles moet bieden en geen uitdaging uit de weg gaat.

Aanbod

  • Je werkt 4 dagen per week (inclusief 9 zaterdagen per jaar);
  • Je werkt 38,00 uur per week;
  • Proportionele verlenging;
  • Werkgelegenheid onmiddellijk.

Jouw profiel

  • Administratieve ervaring is verplicht;
  • Cash management, financiële verantwoordelijkheid;
  • Weet hoe u nieuwe technologieën moet gebruiken;
  • Ervaring en / of interesse in de gezondheidssector heeft de voorkeur;
  • Geniet van klinisch werk om orthodontisten te ondersteunen;
  • Opslag, reiniging en desinfectie van apparatuur.

In staat zich aan te passen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), accuraat zijn, zelfstandig werken, omgaan met druk en kunnen communiceren

Communiceer werkschema’s met de politie, de lokale pers, …, houd het schema en de agenda van de dokter bij, bewerk en update het medisch dossier van de patiënt telkens wanneer een bezoek of situatie verandert, en beveel de stappen van de patiënt in het beheer aan (voorbereiding van documenten, invullen Formulieren, enz.), Ontvangen mensen met zorgnoden en bepalen hun richting om hen op de hoogte te brengen van het verloop van het onderzoek of de behandeling en het kostentarief, het verslag van de operatie of medische ingreep in te voeren en aandacht te besteden aan de opstelling van het verslag aan de zorgbehoevende, arts, … ., Zorg voor, beheer en onderhoud up-to-date documentatie, factureer medische procedures en verzamel betalingen.

Geen specifieke leervereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/medisch-assistent.html