Stap Web
Image default
Banen en opleidingen

Senior Projectleider Werktuigbouwkunde, Veldhoven

Ben je momenteel projectmanager of senior projectmanager in een werktuigbouwkundig project? Ben je op zoek naar een uitdagend project bovenop installatietechniek? Dan is ENGIE op zoek naar jou

Wat doe je als Senior Projectleider Werktuigbouwkunde?

Als senior projectmanager werktuigbouwkunde (WT) werk je op de projectafdeling van ENGIE bij de klant, actief in de hightech industrie. De afdeling Projecten voert een scala aan nieuw-, verbouw- en renovatieprojecten uit, variërend van middelgrote tot grootschalige industriële en utiliteitsprojecten. De aard van het totale project is meestal multidisciplinair, variërend in schaal en complexiteit. Deze projecten varieerden van de renovatie van kantoorgebouwen tot de bouw van nieuwe cleanrooms.

Als senior projectmanager van WT leid je werktuigbouwkundige projecten en ben jij degene die zorgt voor de realisatie van WT projecten, van aanvraag tot oplevering, je kunt deze projecten volledig leiden. Je kunt de voortgang van uitdagende projecten volgen op commercieel, technisch, financieel en administratief niveau en rapporteren over de voortgang van het project. Je beheert ook de individuele teamleden om voor de deadline te voltooien. Al deze activiteiten vinden plaats op het absolute hoogtepunt van de installatietechniek

In deze functie ben je verantwoordelijk voor elk resultaatgebied en heb je de volgende verantwoordelijkheden: het voorbereiden van verschillende WT-projecten en het overwegen van de organisatie, werkwijze, plannen, inzet van personeel en middelen, arbo- en kwaliteitsnormen om te komen tot effectieve en Efficiënte implementatie.

Tijdens dit proces test je de financiële haalbaarheid en realiseerbaarheid van de implementatie, en zorg je ervoor dat het projectplan en de prognose worden gemaakt. Leidinggeven aan diverse WT-projecten bij onze klanten, naast conventionele HVAC-installatie, worden ook de volgende installaties uitgevoerd: voor cleanroom, stoom, (ultra-schone) perslucht, vacuüm, ultrapuur water (UPW), diverse gasdistributie Systeem (waterstof, stikstof, fluor, etc.) en chemicaliën; tijdens het implementatieproces zorg je ervoor dat de implementatie binnen het afgesproken plan en budget valt en een zorgvuldige afstemming met klanten is erg belangrijk.

Daarnaast zorg je ook voor de beste bezettingsgraad van verschillende ruimtes. Je stuurt het project zo aan dat je verschillende projectteams efficiënt en effectief organiseert met een gecoördineerde workflow. Daarnaast werk je volgens de geldende wet- en regelgeving en ENGIE workflow. Je moet rekening houden met projectrisico’s, richtlijnen ontwikkelen en kwaliteitseisen stellen. Je evalueert het project geleidelijk en past de locatie aan; herkent kansen voor bedrijfsuitbreiding en kijkt uit naar meer werk.

Binnen het project zorg je ervoor dat je onder financiële controle staat, voer je nacalculaties uit en evalueer je de resultaten van het project. Je rapporteert de tussen- en eindresultaten aan je leidinggevende, houdt contact met de klanten, leveranciers, onderaannemers en projectmanagers van ENGIE in verschillende afdelingen om zo effectief bij te dragen aan de voortgang van elk project;

Wat breng jij?

Je hebt minimaal een hbo-opleiding werktuigbouwkunde en een hbo-baan; je hebt minimaal 10 jaar ervaring in het leiden van de industrie of hoogwaardige multidisciplinaire installatietechnische projecten; je hebt HVAC installatie- en bouwgerelateerde Uitgebreide kennis; je hebt een sterke interesse in de industriële omgeving en je bent multidisciplinair; je kunt druk weerstaan, deadlines goed hanteren en je gemakkelijk aanpassen aan behoeften; je bent agressief, kan zelfstandig zaken afhandelen en waar te delegeren Je kent kansen en durft een bedrijf te starten; je bent communicatief vaardig, beheerst het Nederlands, hebt voldoende ideeën en stelt beperkingen in de volgende gevallen: Certificaat projectmanagement (IPMA, PMBOK of Prince 2) is een pré.

 Waarom kiezen voor ENGIE? Naast aantrekkelijke salarissen onderscheidt ENGIE Services zich ook door meer gratis mogelijkheden voor tweede loopbaanvoorwaarden aan te bieden. Bij ons krijg je op basis van je salaris een vast percentage van je secundaire arbeidsvoorwaarden van minimaal 3% van je (totale) jaarsalaris.  Hiermee kunt u vakantierechten kopen en verkopen, investeren in persoonlijke ontwikkeling, het type huurauto aanpassen, pensioenpremies compenseren of een bepaald bedrag aan toeslag betalen. Daarnaast is er een variabele. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van alle middelen die u nodig heeft: laptops, dual-screen monitoren op de werkvloer, mobiele telefoons en huurauto’s. Daarnaast kun je rekenen op een prettige werkomgeving met gedreven collega’s “;

Over ENGIE

 ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft medewerkers wereldwijd. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we klanten van energie- en technologieoplossingen. Van B2B en B2C, van kleine klanten tot grote klanten, van Terneuzen tot; ENGIE Services Zuid levert duurzame technische dienstverlening voor bedrijven en instellingen in Zuid-Nederland. Met onze technische kennis en enthousiasme bieden wij oplossingen voor klanten op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, veiligheid en beveiliging, sprinklers, utiliteit en industriële automatisering. Op deze gebieden richten we ons voornamelijk op grote en complexe projecten en diensten.

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administratief-medewerker.html