Stap Web
Image default
Aanbiedingen

Professioneel bekers laten bedrukken? Houd hier rekening mee

Professioneel bekers laten bedrukken? Houd hier rekening mee

Professioneel bedrukte bekers bij een aanbieder als Loopper? Dan zijn er vier dingen te bedenken waar je rekening mee moet houden. Wil je graag mooi bedrukte bekers kunnen uitdelen op beurzen, aan zakenpartners of aan klanten, maar niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Lees dan even onderstaande blog.

 

Het aantal dat je minimaal moet afnemen staat vaak vast

Wanneer je professioneel bekers wilt laten bedrukken, geldt er vaak een minimale afnamehoeveelheid. Dit is het aantal bedrukte bekers dat je minimaal moet afnemen. Bijvoorbeeld 25 of 50 stuks. Het gaat hierbij overigens om één en hetzelfde artikel. Het is dus niet mogelijk om bij een minimale afnamehoeveelheid van 50 stuks vijf verschillende bekers te bestellen en dan van elk soort tien stuks. Het moeten dan wel 50 identieke bekers zijn, met dezelfde opdruk. 

 

Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting

Het voordeel van grote bestellingen is dat de korting oploopt naarmate je meer bestelt. Kortom: hoe meer bedrukte bekers van één soort je bestelt, hoe hoger de korting per beker. Dit wordt ook wel staffelkorting, bulk discount of bulk korting genoemd. De prijzen die je ziet staan zijn staffelprijzen. Stel je besluit om 50 bekers te laten bedrukken met een afdruk in twee kleuren. Hier betaal je pak ‘m beet 900 euro voor, dus 18 euro per beker. Wanneer je echter besluit om de afnamehoeveelheid te verhogen naar 500 stuks, betaal je nog maar 15 euro voor diezelfde beker. Een besparing van 3 euro of ruim 16,5 procent!

 

1 kleur is het goedkoopst, full colour is het duurst

Een afdruk in slechts één kleur is makkelijker te realiseren dan een afdruk in full colour. Vandaar dat je voor een afdruk in één kleur ook minder betaalt dan voor diezelfde beker bedrukt in full colour. Voor iedere extra kleur zal er een meerprijs worden gerekend. Hoeveel dat precies is, staat duidelijk bij de omschrijving van het betreffende product aangegeven.

 

Een levertijd van enkele weken is niet ongewoon

Omdat het een custom made product betreft, een product dat speciaal voor jou wordt ontworpen en daarom dus uniek is, moet je rekening houden met een wat langere levertijd. Voor custom made producten is een levertijd van enkele weken niet ongewoon. Heb je de bedrukte bekers voor een bepaalde datum nodig? Wacht dan niet tot het allerlaatste moment met bestellen.

 

https://www.loopper.com/