Stap Web
Image default
Aanbiedingen

Drie ongebruikelijke activiteiten om te doen in je vrije tijd!

 Drie ongebruikelijke activiteiten om te doen in je vrije tijd!

Wil jij eens een keer wat anders doen met je vrije middag of avond, dan de bezigheden en hobby’s die je normaal in je vrije tijd doet? Dan is deze blog iets voor jou, want wij geven een paar activiteiten die je kunt doen in je vrije tijd, waar je zelf waarschijnlijk nooit op gekomen was! Lees snel met ons mee!

 

Bouw een tappunt

Waarschijnlijk niet een van de eerste dingen waar je aan denkt als je vrije tijd hebt, maar wel een hele nuttige bezigheid is het bouwen van een biertappunt. Hier heb je in het weekend en misschien ook wel doordeweeks erg veel profijt van. Op verjaardagen en feestjes hoef je ook niet meer te sjouwen met zware kratten bier. Overigens wel met een zwaar fust, maar dat terzijde, want een fust gaat langer mee dan 24 flesjes uit een krat. Ga op Pinterest op zoek naar leuke inspiratietips en begin met bouwen!

 

Bouw een Iglo

Er zijn een aantal benodigdheden voor deze activiteit, die je niet altijd tot je beschikking hebt, zoals sneeuw. Maar dat maakt het juist extra leuk om te doen als er wel (veel) sneeuw is gevallen: het bouwen van een iglo. Doe dit samen met je kinderen, neefjes, nichtjes of buurtkinderen en zij hebben er ook nog wat aan. Zorg dat je handschoenen draagt en je warm aankleed, want het kan koud worden!

 

Usenet

Ben je niet zo van het bouwen? Ga dan op je vrije middag of avond eens rondstruinen op Usenet Vipernews. Usenet is een op internet gebaseerd netwerk van discussiegroepen. Het heeft wat overeenkomsten met een forum, maar dat omschrijft het nog lang niet genoeg. Het is zo groot dat er op dit moment 40 miljoen gigabyte aan data beschikbaar is. Ondertussen bestaat het Usenet ook al 40 jaar en is daarmee ouder dan het internet wat je nu gebruikt. Het is ooit gecreëerd om (nieuws)berichten met elkaar uit te wisselen, maar het wordt nu voornamelijk gebruikt om bestanden uit te wisselen. Deze worden in de Usenet wereld ook wel binaries genoemd. Om gebruik te maken van Usenet kun je een abonnement afsluiten. Dit kost maar een paar euro per maand en je kunt er superveel mee. Naast dat je er bestanden kunt uitwisselen kun je dus ook discussies lezen, of mee doen aan discussies over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast kun je films en series downloaden en bekijken. Genoeg te doen dus op je vrije middag. Je kunt een abonnement aanschaffen viaUsenet Vipernews.