Stap Web
Image default
Onderwijs

Kom samen tot de studie van je dromen

Voor velen is het een hele opgave om de juiste studie te kiezen die bij je past. Voor de meeste mensen is deze keuze niet zomaar gemaakt. Vaak heb je meerdere interesses en weet je niet goed welke studie hierbij aansluit. Of je nou net klaar bent met een studie of net van de middelbare school komt. Bij een studiekeuze komen veel verschillende aspecten kijken. Denk hierbij aan de locatie, je interesses, geld en natuurlijk tijd. De studiekeuze moet gemaakt zijn vóór mei als je graag met de September lichting mee wilt.  

Krijg het advies waar jij naar zoekt 

Wil je liever dicht bij huis studeren of ga je op kamers en studeer je aan de andere kant van het land? Het kan allemaal. Als je niet goed weet welke keuze je moet maken, dan helpt het vaak om een studiekeuze advies te krijgen. Je kijkt dan samen met een specialist naar wat jij echt leuk vind en welke aspecten je belangrijk vind bij een studie. September Advies kan jou hierbij helpen. Ook als je totaal geen idee hebt wat jij zelf leuk vind en bij nul wilt beginnen, kan September Advies jou helpen. De gesprekken die je voert met de specialist zijn toegankelijk, doordat het gemak van jou op één wordt gezet.  

Ook voor jou zijn er genoeg opties 

Voor een studiekeuze advies kan je altijd terecht bij September Advies. Ook als je gestopt bent met een studie en niet weet wat je wilt doen of net klaar bent met een studie en door wilt studeren op een hoger niveau. Genoeg mogelijkheden dus. Een jong team van specialisten kijkt samen met jou naar de perfecte studiekeuze.  

Ontdek waar jouw interesses liggen 

Steeds vaker komt het voor dat jongeren kiezen voor een tussenjaar. Dit kan zijn omdat ze niet goed weten wat voor studie ze moeten gaan doen, maar ook om even rust te nemen. In dit jaar kan je volop gaan werken, maar veel kiezen voor een rondreis. Vaak hoor je dat jongeren tijdens dit tussenjaar ontdekken wat ze wel en niet leuk vinden en dit kan helpen bij de studiekeuze.