Stap Web
Image default
Architectuur

Lichtkoepel kosten

Wat het bouwen en installeren van een lichtkoepel gaat kosten is afhankelijk van een aantal dingen. In de eerste plaats zijn de kosten afhankelijk van de wensen van de klant want het kan heel simpel of heel luxe gebouwd worden. Ook de afmetingen hebben een sterk invloed op de prijs van de lichtkoepel.

Lichtkoepel uitkiezen

Voordat je een lichtkoepel gaat uitzoeken is het wel verstandig om het advies van een aannemer in te winnen om te kijken wat er allemaal mogelijk is. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het dak van je huis. Als je eenmaal weet wat er allemaal mogelijk is kun je op zoek gaan naar de juiste lichtkoepel. Je weet voor welke maten je allemaal kunt gaan en welke je moet laten staan.

Aannemer inhuren

Als je eenmaal de juiste lichtkoepel hebt gevonden is het tijd om de juiste aannemer te vinden voor het installeren ervan. Het installeren van een lichtkoepel is niet makkelijk want een deel van het dak moet verwijderd worden en een deel van het dak moet ook aangepast worden zodat de lichtkoepel geplaatst kan worden. Wat er allemaal aangepast moet worden is afhankelijk van het gewicht van de lichtkoepel.

luminusdak.nl/

lichtkoepels.info/

velux.nl/