Stap Web
Image default
Business / Employment

Vonk 360: dé vergaderlocatie van regio Utrecht

Pal gelegen aan de A12 in Veenendaal ligt Vonk 360. Vonk 360 is de locatie waar u kunt vergaderen en flexwerken. Wist u dat de gemiddelde Nederlander zo’n 6,5 uur per week vergadert? Het zou natuurlijk fijn zijn om dit op een inspirerende vergaderlocatie te doen. Buiten dat het fijn is om even weg van het standaard kantoor te zijn, zorgt een andere werkomgeving ook voor meer creativiteit. Onze vergaderlocatie bevat de beschikbaarheid van gezond eten, verse bonenkoffie, centrale ligging en een scherpe prijs!

Vergaderen bij Vonk 360

Vonk 360 is een van de duurzaamste en meest innovatieve gebouwen in de omgeving van Utrecht. U kunt bij ons vergaderen met 2 tot maar liefst 100 personen. Onze vergaderruimtes beschikken over alles wat u nodig heeft: Volop daglicht, de modernste technieken, snelle en betrouwbare internetverbinding en de mogelijkheid voor een lunch. Voor de lunch kunt u terecht in onze speciale Business Lounge. Hier kunt u genieten van een ruim aanbod aan gezonde én lekkere gerechten en drankjes. Daarnaast biedt onze Business Lounge gratis flexwerkplekken.

De vergaderlocatie van Vonk 360 ligt zowel in de FoodValley als de ICT Valley. De Foodvalley is een internationale topregio voor kennis en innovaties op het gebied van gezonde en duurzame voeding. Binnen deze FoodValley functioneert Veenendaal zich als ICT capital. Kortom, onze locatie biedt genoeg ruimte voor verbreding, verdieping, verbinding en innovatie.

Flexwerken

In onze Business Lounge hebben we de ruimte voor flexwerkplekken. Onze flexwerkplekken bieden een werkplek die precies bij uw werkwijze past en waar u creativiteit opdoet. De plekken zullen gedeeld zijn, waardoor het bruist van mensen met passie en creativiteit. Raak ook geïnspireerd en kom flexwerken bij Vonk 360.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Vonk 360 voor u als particulier of onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Op onze website www.Vonk360.nl kunt u zien hoe eenvoudig het is om een vergaderzaal bij ons te reserveren. Daarnaast vindt u op onze website de verschillende vergaderzalen met de bijbehorende tarieven.