Stap Web
Image default
Business / Employment

Camping Gadgets

 In deze blog gaan we het hebben over de tofste en handigste gadgets voor je camping uitrusting. In deze blog bespreken we gadgets voor onder andere je camper, het kamperen en de caravan. De gadgets zijn handigheidjes die jouw leven een stuk makkelijk maken. Tijdens het kamperen kan je deze gadgets ontzettend goed gebruiken. Het maakt je tijd gemakkelijk en aangenamer. Hieronder hebben we een aantal gadgets vermeld:

De achteruitrijcamera

Het rijden met een caravan achter de auto kan lastig zijn voor het zicht. Bij een bijzondere manoeuvre zoals het achteruitrijden of parkeren is het lastig om te zien wat er achter de caravan gebeurt. Om dit probleem op te lossen komt er een mooi technologisch snufje van te pas namelijk:Achteruitrijcamera camper. De achteruitrijcamera helpt je bij het uitvoeren van een bijzondere manoeuvre. De camera creëert een duidelijk overzicht van wat er achter de camper of caravan gebeurt. Zo kan je makkelijker schadevrij blijven rijden en heb je minder zorgen tijdens je vakantietrip naar Spanje.

Watertank

Een draagbare watertank is perfect tijdens een trip naar een warm land in Zuid Europa. Als je met de camper op pad bent en er is toevallig geen douche in de buurt, kan door middel van de watertank je zelf een douch geven. Een watertank is instaat om het koude water te verwarmen naar warm water. In de tank past er zn 7 liter water, wat goed is voor een douchebeurt van 4 minuten.

Campstove

Een campstove is een apparaat die van alles kan en het kamperen een stuk makkelijker maakt. De campstove is instaat om vuur te maken waardoor je kan koken en bakken. Handig als je dus geen keuken in je camper hebt. Daarnaast kan de campstove ook nog eens je telefoon opladen en andere apparaten die over een usb aansluiting beschikken.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/