Stap Web
Image default
Business / Employment

Klusjes voor de quarantainetijd

In deze tijd van vervelende lock down als gevolg van de uitbraak van het COVID 19 virus hebben we veel tijd over. In deze tijd kunnen we heel veel klusjes doen die we anders niet wilden doen of geen tijd voor hadden.

Veel mensen slaan aan het klussen in en om het huis. Dit zorgt voor een bezigheid voor die mensen, en een grote drukte bij de bouwmarkten. Daarnaast staan er ook bij de milieustraten grote rijen, oplopend tot wel een paar uur. Iedereen lijkt dus flink aan de slag te zijn gegaan met het bouwen. Van laminaat leggen tot de muren verven en van trapleuning vervangen tot het hele meubilair vervangen. Nu er tijd voor is, is er geen excuus meer te vinden.

Maar dit geldt ook voor ander onderhoud. Namelijk het onderhoud aan je kledingkast. Al die kleding die je te vaak moest dragen en dus niet kon verbeteren, kunnen nu wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Stop bijvoorbeeld met naald en draad elk klein gat dat je in je kleding kunt vinden. Al het textiel kan geverfd worden nu, door een verfbadje te maken. Maar je kunt ook schoenen verven. Als je wilt leer verven, dan kan je met speciale verf voor leer de perfecte kleur aan brengen. Dan moet het even intrekken. Ten slotte moet je het te veel aan verf nog wegvegen en dan ben je er helemaal klaar voor!

Je kunt deze tijd dus zien als een mogelijkheid in plaats van een soort straf. Als we deze tijd goed gebruiken, kunnen we straks als we weer naar buiten kunnen weer zorgeloos ons leven door gaan, zonder ons zorgen te maken om alle kleine dingen die moeten gebeuren. Dan hoeven we geen excuses meer te maken om klusjes niet te doen, omdat die allang gedaan zijn.

https://www.deleerverfwinkel.nl/