Stap Web
Image default
Bedrijven

Een container huren in Delft en omstreken

U wilt op korte termijn een container huren en u woont in Delft of omstreken. U kunt dan gemakkelijk een container online huren. Met slechts een aantal klikken op de knop heeft u al een container voor uw deur staan. Als u op een werkdag besteld dan wordt de container de volgende dag al geleverd. Het streven is binnen 24 uur. Als de container bij u voor de deur is geplaatst, dan mag deze maximaal vier weken blijven staan. De huurperiode en de milieutoeslagen zitten al in de prijs.

Hoe werkt het?

Als u besluit een container te huren in Delft dan kan dat via Afvalcontainers Rijnmond. U kiest het type afvalcontainer wat bij het soort afval past wat u heeft. U kunt kiezen uit puincontainers, maar ook uit bouwafval, houtafval, groenafval, grofvuil of grondcontainers. Vervolgens vult u een kort en eenvoudig stappenplan in. Tijdens het stappenplan kunt u kiezen uit meerdere formaten voor uw container en daarna kunt u aangeven wanneer u de container geplaatst wilt hebben. Als dit allemaal is gebeurd dan wordt er gevraagd om te betalen. Dit kan veilig en makkelijk via iDeal. Als alles goed is gegaan wordt de container geleverd op de door u gekozen datum. Kortom: met een paar klikken op de knop staat uw container voor de deur.

Waar moet u op letten

De container huren in Delft is gebeurd. De container staat voor uw deur. Het is nu belangrijk om op een paar dingen te letten. Zo mag de container beladen worden tot maximaal 20 centimeter boven de rand. Als de container hoger beladen is worden er extra kosten in rekening gebracht. Wat echt het maximum is, is 60 centimeter. Is de container hoger dan 60 centimeter beladen? Dan wordt de container helaas niet afgevoerd. Daarnaast is het belangrijk om op te letten wat er wel en niet in uw container mag. Dit is bij elke container anders. Let er ook op dat u op de datum van levering thuis bent, dit wordt namelijk van u verwacht. Op deze manier kunt u samen met de chauffeur de locatie van de container bepalen.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-delft/

Gerelateerde artikelen

Het uitzoeken van mooie grafstenen in Stadskanaal

Mooie natuursteen in Stadskanaal

Unieke oud eiken salontafel te koop!