Stap Web
Image default
Business / Employment

DeBusSpecialist: veilig en comfortabel personenvervoer

DeBusSpecialist is de aangewezen partner voor een ieder die op zoek is naar personenvervoer. Of het nu gaat om een personeelsuitje, schoolreisje, uitwedstrijd of een dagje uit van het verzorgingstehuis, DeBusSpecialist regelt het. Er zijn vele mogelijkheden en variaties. Van functioneel tot uitermate luxe en zelfs bussen met een hydraulische lift die het instappen vergemakkelijkt. Hierbij is DeBusSpecialist zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor een leefbare, duurzame wereld. Daarom rijden we groen (CO2-arm of CO-2 beperkt).

DeBusSpecialist

Wilt u een touringcar huren? We beschikken met DeBusSpecialist over verschillende variaties personenvervoer. We zetten ze voor u op een rijtje:

Touringcar huren: Een touringcar is ideaal voor het vervoeren van grote groepen. Denk hierbij aan een bedrijfsuitje, uw evenement of een schoolreisje. En wat dacht u van een VIP touringcar? Deze beschikt over alle mogelijke luxe aan boord en kan zelfs uw bedrijfsnaam op de zijkant krijgen. Naast eenmalige ritten voor deze speciale gelegenheden, is het ook mogelijk om dagelijks pendelvervoer bij DeBusSpecialist te regelen. Ideaal voor bijvoorbeeld het vervoeren van medewerkers naar en van kantoor. We bespreken graag de verschillende opties met u.
Midibus huren: Een midibus is geschikt voor een wat kleinere groep. Een midibus huren bij DeBusSpecialist kan vanaf 9 tot en met 30 personen. De voordelen van een midibus is dat het voordeliger kan zijn dan een grote touringcar en een midibus door het compacte formaat ook makkelijk in te zetten is voor wat lastiger bereikbare plekken. Ook van onze midibus is een VIP-variant beschikbaar.
Limousine huren: Een limousine is ideaal voor trouwdagen, vrijgezellenfeestjes, gala’s en zakelijk VIP-vervoer. Uw rit in een limousine zal compleet in stijl zijn. Het biedt alle luxe die je je maar kunt wensen. Zo beschikt een limousine van DeBusSpecialist over een champagnebar, LCD-schermen en een uitstekend audiosysteem. 

Offerte en contact

Op onze website www.debusspecialist.nl is het mogelijk om gratis een offerte aan te vragen. Handig om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en kosten van het huren van personenvervoer. Op onze website is het tevens ook mogelijk om uw vraag te stellen door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.