Stap Web
Image default
Business / Employment

Een goede heftruckopleiding volgt u in Hengelo!

Wat kunt u exact verwachten?

De heftrukopleiding in Hengelo is zowel voor beginnende chauffeurs als chauffeurs met ervaring waarbij het certificaat is verlopen. De hefttruckopleiding voor beginners neemt twee volledige dagen in beslag. Tijdens deze twee dag wordt de theorie en praktijk afgewisseld. Zo leert u te rijden in verschillende soorten heftrucks en bij elke heftruckopleiding in Hengelo wordt u ook geleerd hoe u kunt werken met een elektropallettruck en stapelaar. Ook dit kunnen zeer gevaarlijke transportmiddelen zijn indien deze onjuist of op een onveilige manier gebruikt worden. Tijdens de heftruck opleiding leert u hoe u verschillende producten kunt verplaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan: balken, brede kisten, pallets met vaten gevuld met vloeistof. U wordt geleerd hoe u deze producten op verschillende manieren en plekken kunt verplaatsen. Met deze opleiding bent u dus van alle markten thuis.

 

Opleiding voor ervaren chauffeurs

Ook kunt u terecht bij onze heftruckopleiding wanneer u een gevorderder chauffeur bent. Dan neemt de opleiding minder tijd in beslag. Dus mocht u al voldoende ervaring hebben met de bovenstaande aspecten, dan kunt u zich opgeven voor de verkorte heftruckopleiding in Hengelo. Ook tijdens deze cursus zal er veel tijd besteed worden aan de veiligheid, theorie en praktijk.

 

Het heftruck-examen

Aan het einde van de opleidingsdag zal er een heftruck-examen plaatvinden. In dit examen zullen de belangrijke punten worden afgenomen. Het certificaat krijgt u dan cadeau. Wanneer u niet voldoet aan de gestelde eisen zult u helaas geen heftruckcertificaat ontvangen. U kunt het in principe ervaren als een rijexamen, wanneer u de vereiste handelingen niet kunt volbrengen, dan kunt u geen certificaat bemachtigen. In dit geval zal u opnieuw een opleiding en examen moeten doen. Maar dan weet u echter ook, als u jet certificaat wel haalt, het wel degelijk wat voorstelt om heftruckchauffeur te zijn in het bezit van een certificaat!

http://www.blomopleidingen.nl/