Een heftruckopleiding volgen in Etten-Leur

Er is altijd een heftruckopleiding bij u in de buurt

Wanneer u in Zeeland woont is het fijn dat u niet zo ver hoeft te reizen voor een goede heftruckopleiding. Wij bieden speciaal een grote locatie aan voor heftruckopleidingen in Etten-Leur. Naast deze vestiging is het mogelijk om 13 andere locatie binnen Nederland een heftruckopleiding te volgen. Waar u ook woont, er is altijd een heftruckopleiding bij u in de buurt!

Waarom is een heftruckcertificaat zo belangrijk?

Als werkgever moet u natuurlijk voldoen aan de eisen die de arbo-wet en verzekeraars stellen, dat kan al met een grondige instructie, maar de veiligheid van uw werknemers is natuurlijk veel belangrijker dan de eisen die worden gesteld. Met een heftruck opleiding in Etten-Leur weet u zeker dat u voldoende op de hoogte bent van de veiligheid. Wij trainen u zo om gevaarlijke situaties te voorkomen en hoe u hier het best mee om kunt gaan. Verder leren we u hoe u de heftruck op de juiste manier kunt besturen. Daarnaast leren we u tijdens de opleiding waar de heftruck normaliter aan moet voldoen. Hoe u deze machine efficiënt kunt gebruiken en hoe u deze het best kunt onderhouden. 

Een opleiding voor beginners en gevorderden

    Voor beginners neemt een heftruck opleiding ongeveer 2 dagen in beslag. Indien u al een ervaren bestuurder bent, dan kunt de opleiding sneller afronden. Als u alleen het heftruckcertificaat wilt verlengen hebben wij in Zeeland een speciale herhalingscursus ontwikkeld. We frissen daar al uw kennis in een korte periode op, en schetsen situaties die voorkomen op uw werkvloer na en helpen mee te denken over hoe deze situaties het beste aangepakt kunnen worden.  Wanneer u een heftruckopleiding volgt, is het ook mogelijk om een reachtruckopleiding hiermee te combineren. Er zit ontzettend veel overlapping in de theorie van beide voertuigen, dit maakt het ideaal om beide te combineren. 

http://www.blomopleidingen.nl/