Stap Web
Image default
Business / Employment

Een prachtvakantie naar Catalonië

Aan de oostkust van Spanje ligt Catalonië, een prachtig gebied waar je zowel prachtige wandelingen door de bergen kunt maken als lekker aan het strand kan liggen. Dit is echt een walhalla voor liefhebbers van kunst en cultuur, aangezien je dit er in overvloed kan vinden. Als je van plan bent om een vakantie Spanje te boeken, mag deze optie zeker niet ontbreken. Vanuit Nederland is dit gebied makkelijk te bereiken met de auto, dus de perfecte bestemming voor wanneer je liever niet met het vliegtuig weggaat

 

In Catalonië kan je ontzettend veel doen. Het gebied kent ontzettend veel stranden. Dus zonnebaden kan sowieso niet ontbreken tijdens je vakantie. Je hebt de keuze tussen grote stranden waar veel toeristen komen en kleine baaitjes die nog niet door veel mensen ontdekt zijn. 

Wanneer je hier op vakantie bent, kan een stedentrip Barcelona natuurlijk niet ontbreken! Je kunt uren rondslenteren door deze prachtige stad en je laten verassen door alle prachtige architectuur die hier te bezichtigen is. Wanneer je ook de niet-toeristische routes volgt, kom je op de leukste plekken in deze prachtige stad. 

 

Voor degenen die van kunst houden, is dit echt een fantastische vakantiebestemming. Je vindt er genoeg kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars als Gaudi en Picasso. Er zijn meer dan genoeg plekken die je kunt bezoeken waar je je uren kunt laten meevoeren door de prachtige werken die deze mensen gemaakt hebben.

Ook wanneer je graag wat actiefs doet op vakantie, is deze bestemming echt iets voor jou. Het is namelijk een heus paradijs voor mensen die graag fietsen. Het is dan ook niet voor niets dat veel professionele wielrenners gedurende de winter trainen in de bergen rondom Girona. Ook wanneer je het gewoon leuk vind om te fietsen kan je hier terecht. De bergen zijn schitterend en heerlijk om doorheen te fietsen. Er zijn speciale fietsroutes voor recreatieve fietsers aangelegd. 

http://www.vakantiespanje.nl