Stap Web
Image default
Business / Employment

Flexwerken werken voor een detacheringsbureau?

Voor goede vakmensen is er momenteel genoeg werk voorhanden. Maar niet iedereen heeft zin in een vast dienstverband bij een werkgever. Sommige mensen schuwen de uitdaging niet om steeds een nieuwe klus aan te vangen. Sommige mensen floreren het best bij afwisseling en soms ook bij het hebben van controle over hun eigen tijd. Voor die mensen is er de mogelijkheid om via een detacheringsbureau te werken. Je hoeft niet direct een zelfstandige te zijn maar kan in dienst van het bureau werken. Dat geeft veel praktische voordelen en tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om veel en diverse ervaring op te doen. Weinig risico en veel mogelijkheden. Dat is toch ideaal?

Detacheringsbureau biedt ook voordelen voor opdrachtgever

Ook de opdrachtgever heeft voordeel van het inhuren van detacheringskrachten. Zo zijn ze er zeker van dat er goed geschoolde mensen voor sollicitatiegesprekken worden doorgestuurd. Verder kent elke werkgever wel de situatie waarin tijdelijk hoog opgeleide mensen nodig zijn. Op deze wijze kunnen bijvoorbeeld specifieke klussen geklaard worden of mensen die met zwangerschapsverlof zijn worden vervangen. Ook bij langdurige ziekte kan een gedetacheerde de oplossing zijn voor het bedrijf. Omdat er een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan van opdrachtgever naar detacheringsbureau en alle risico’s op het bord van het bureau komen kan het voorkomen dat de kosten voor de opdrachtgever hoger zijn dan bij een vast personeelslid. Toch wegen de voordelen.

Een detacheringsbureau moet betrouwbaar zijn

Zorg ervoor dat je een goed detacheringsbureau zoekt om je werk voor te doen. Feitelijk is het bureau je werkgever en zij moeten op jou kunnen vertrouwen en visa versa. Neem bijvoorbeeld eens contact op met detacheringsbureau Vakmasters Salland Stedendriehoek wanneer je werk zoekt in de omgeving Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Vakmasters is een professioneel bedrijf dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze vinden het leuk om de juiste mens op de juiste plek te krijgen.

https://www.vacaturebouw.nl/