Stap Web
Image default
Business / Employment

Hoe komt uw website bovenaan in Google?

 

Het is een lastigere taak dan u zich kunt voorstellen, uw website bovenaan in Google krijgen. De simpele oplossing is een online marketingbureau SEA laten doen. Dit is echter duur en SEO is daarom de goedkopere én betere optie. Om met zoekmachine optimalisatie zoekmachines zo ver te krijgen om uw website bovenaan in Google te plaatsen, moet er zowel on-page als off-page invloed uitgeoefend worden met technische optimalisatie, content en linkbuilding. Een online marketingbureau kan u helpen bij de implementatie van al deze zaken.

Waarom SEO om hoog in Google te komen?

Search engine optimalisatie, ook wel zoekmachine optimalisatie, is het antwoordt op de vraag hoe u voor langere tijd hoog in Google kan komen staan. Omdat de positie niet (zoals bij SEA) gekocht is, is het structureler dat uw website op die positie in Google terecht hoort. SEO wordt gedaan door Google te beïnvloeden, zowel op de pagina zelf (on-page) als invloed van buitenaf (off-page). Omdat u structureel bovenaan in Google staat, zult u veel meer aan SEO hebben dan aan SEA.

On-Page: Techniek en content

De techniek van een website betekent de structuur en de vorm waarin de website wordt weergegeven, inclusief alle achterliggende processen. Het is, wanneer u bovenaan in Google wilt komen, belangrijk dit zo simpel mogelijk te houden. Mocht dit namelijk moeilijk en niet-zoekmachinevriendelijk zijn opgezet, dan zal u niet hoog in Google geplaatst worden. De content wordt namelijk niet gezien dan. Deze content gaar bepalen waar en hoe hoog u in Google geplaatst gaat worden. Bovenaan in Google komt u hoogstwaarschijnlijk niet, ook niet met de best aansluitende content, omdat er nog geen vertrouwen vanuit Google.

Off-page: Linkbuilding – sneller en langer bovenaan in Google

Het vertrouwen wat Google mist wordt ingevuld door linkbuilding. Hoog in Google komt u pas wanneer techniek en content perfect in orde zijn. De linkbuilding brengt u echter definitief bovenaan in Google. Door linkbuilding wordt er geaccepteerd dat de content op uw pagina te vertrouwen is, waardoor Google u bovenaan kan gaan plaatsen. Door de verwijzingen (referenties) van andere pagina’s die te vertrouwen zijn, raakt Google overtuigd. Door al deze zaken professioneel voor u uit te voeren, zal SAM Online Marketing een uitstekende SEO voor u uitvoeren, waarmee u bovenaan in Google komt te staan.