Stap Web
Image default
Business / Employment

Hulp ingeschakeld van een loopbaancoach uit Ede

Sinds ik samenwerk met een loopbaancoach gaan mijn sollicitatiegesprekken goed. In het begin was ik hard aan het zoeken naar een baan en mijn cv meerdere keren opgestuurd naar allerlei verschillende bedrijven. Maar elke keer had ik geen reactie of wilden ze geen gesprek met mij. Ik wist steeds niet waarom ze niet met mij wilde praten, het lag niet aan de opleiding. Dus ging ik hulp zoeken. Bij BLCC loopbaanbegeleiding in Ede.

Loopbaancoach in Ede zoeken

Ik ging dus op zoek naar een loopbaancoach in de omgeving van Ede, want ik woon zelf ook in Ede dus dat is makkelijker. Na een tijdje zoeken had ik een bedrijf gevonden die er professioneel uitzag en de reviews van andere klanten zagen er ook positief uit. Ik nam contact met hen en kreeg snel een reactie van één van de loopbaancoaches die mij wilde helpen. Daar legde ik mijn situatie uit en maakte we een kennismakingsafspraak. Tijdens het kennismakingsgesprek had ik meteen een klik met de coach. Hij begreep de frustratie die ik had omdat geen enkel bedrijf een goede reactie gaf. We bekeken ook mijn cv goed door en de coach gaf mij wat verbeterpunten voor de cv en tips hoe ik het beter kon aanpakken. Deze tips hielpen mij goed om weer gemotiveerd te raken in het zoeken van een baan. Natuurlijk moest ik wel de coach op de hoogte houden met alles wat hiermee te maken had.

Goede begeleiding en succes

Dankzij de goede begeleiding en de tips had ik binnen een paar dagen meteen meerdere sollicitatiegesprekken en positieve reacties op e-mails die ik had verstuurd. Ik kon het zelf niet geloven! Soms dacht ik ook echt van dat ik dit veel eerder had moeten doen. Bovendien geeft de coach nog steeds veel tips en begeleiden mij tot ik een baan had. Drie weken verder en ik had een baan! De coach en ik waren super blij met wat we hadden bereikt en ik kon haar altijd mailen als ik nog vragen had.

Contact

Wilt u ook hulp bij het zoeken naar een baan? Dan kunt u gerust op de website kijken van loopbaanbegeleiding.info. Daar staat alle informatie die u moet weten voordat u gebruik gaat maken van onze dienst.