Stap Web
Image default
Business / Employment

Op zoek naar de perfecte baan met loopbaancoaching

De meeste mensen hebben een of meerdere malen in hun leven vragen over de richting die ze hun loopbaan moeten geven. Je werkt het grootste deel van je leven en dus is passend werk waar je blij van wordt en energie van krijgt heel belangrijk. Doe je dag in dag uit, jaar in jaar uit werk met tegenzin dan steven je op zijn minst af op een burn-out. Niemand houdt dat zonder problemen 40 of 50 jaar vol. Weten waar jij blij van wordt is dus heel belangrijk bij het bepalen van richting. Maar van ons wordt verwacht dat we al op jonge leeftijd weten wat we willen en daarin ook daadwerkelijk stappen maken in de vorm van school- en studiekeuze. Dat is nogal wat.

Foute keuze gemaakt binnen mijn loopbaan?

Mocht je het gevoel hebben in het verleden niet de juiste beroepskeuze gemaakt te hebben dan is zeker niet alles verloren. Het loont om erachter te komen wat wel jouw weg is en daarvoor te investeren. Er bestaan genoeg opleidingen die naast het werk gevolgd kunnen worden. Zo heb ik een HBO-opleiding gedaan terwijl ik volledig werkte. Dat is dan wel vier jaar investeren maar omdat het iets was wat ik leuk vond voelde het eerder als een feestje. Soms is zo’n rigoureuze beslissing helemaal niet nodig en ligt er een kortere en eenvoudigere weg in het verschiet.

Loopbaancoaching inschakelen is verstandig bij loopbaanvragen

Het proces van zoeken naar jezelf, wat je wil en kan, wat je belemmeringen zijn en wat je uitdagingen, kan begeleid worden door een professional. Een loopbaancoach helpt jou de weg te vinden. Dat klinkt hoogdravend maar het is eigenlijk heel aards. Op zoek naar de passende baan. En of dat nu in loondienst is of in de vorm van een eigen bedrijf, dat maakt niets uit. Een loopbaancoach helpt jou graag om weer blij te worden in je werk. Neem eens vrijblijvend contact op en hoor wat zij voor jou kunnen betekenen.

https://kompaszie.com