Stap Web
Image default
Business / Employment

Soms is kiezen voor detachering een juiste keuze

Ben je op zoek naar werk maar wil je je niet voor langere tijd vastleggen? Doe je graag ervaring op bij verschillende bedrijven? Vind je het een uitdaging om een klus te klaren en draag je daar graag de verantwoordelijkheid voor? Allemaal redenen om te denken aan detachering. Niet iedereen is gebaat bij een vast dienstverband. Iets wat lange tijd gewild was omdat het zekerheden geeft. En het valt niet te ontkennen dat zekerheid rust in een mensenleven kan geven. Alleen betekent een vast dienstverband niet dat je voor de rest van je werkzame leven verzekerd bent van werk. En ook als zogenaamde flexwerker kan je tegenwoordig een bijvoorbeeld een hypotheek krijgen.

Detachering geeft veel voordelen

Er zijn dus geen praktische bezwaren die het werken als gedetacheerde in de weg staan. Hou je van uitdaging en heb je graag zeggenschap over de invulling van je leven als het om de verhouding werk en privé gaat? Ben je nog niet bekend met het werken voor een detacheringsbureau? Neem dan vooral eens contact op en ga in gesprek. Detacheringsklussen zijn over het algemeen weg gelegd voor hoger geschoold personeel. Een opdrachtgever wil er zeker van zijn dat een ingehuurde kracht zelfstandig een klus kan klaren voor een specifieke periode. Er kan eigenlijk geen tijd verloren gaan aan inwerken en wegwijs maken. Dat kom je wel tegen bij uitzendkrachten.

Het aanbod in detacheringswerk is groot

Detacheringsbureaus hebben over het algemeen veel opdrachten, maar te weinig krachten. Het loont dus om jezelf daar aan te bieden. Ook wanneer je als zelfstandige een tijdje geen opdrachten hebt kan het werken voor een detacheringsbureau een uitkomst zijn. Je gaat een overeenkomst aan met het bureau en niet met de opdrachtgever. Na een voltooide opdracht heb je weer tijd om een andere invulling aan je leven te geven. Werken op niveau en voor een groot deel zelf de touwtjes in handen hebben. Lijkt het je wat? Breng je recente CV mee bij een kennismakingsgesprek.

https://www.vacaturebouw.nl/