Stap Web
Image default
Business / Employment

Sterk isolatieglas

Sterk isolatieglas voor een vriendelijke prijs

Isolatieglas heeft de nodige voordelen

Isolatieglas is speciaal glas dat uit twee of drie glasplaten bestaat. Deze glasplaten zijn sterk aan elkaar vastgelijmd, waarbij de kleine ruimte tussen de glasplaten meestal is opgevuld met specifiek isolerend gas. Isolatieglas staat ook wel bekend onder andere benamingen, zoals HR+, HR++, dubbelglas of dubbel glas. Isolatieglas heeft de nodige voordelen. Zo is deze glassoort sterk en kan het tegen een stootje. Isolerend glas breekt niet zomaar. En natuurlijk is het grootste voordeel van dit glas dat het perfect isoleert en een fikse bezuiniging oplevert op de energierekening. Dubbel glas maakt het in huis een stuk behaaglijker en comfortabeler. Tocht en kou nemen sterk af, zeker als dubbelglas wordt gecombineerd met andere isolerende maatregelen als spouwmuurisolatie of vloerisolatie.

 

Glaskoning: uw betaalbare glasexpert

Een voordeel van isolerend glas is dat deze glassoort vandaag de dag ook online te koop is voor scherpe prijzen. Voor al uw online glas, in specifiek door u gewenste maten, kunt u terecht bij Glaskoning. Online retailer Glaskoning.nl is dé voordelige glasaanbieder op her internet en biedt zijn klanten tal van voordelen:

  • Bij Glaskoning betaalt u nooit teveel. U koopt uw glas voordelig in tegen de prijzen die in de groothandel gangbaar zijn. En spaart zo een flinke hoeveelheid geld uit!
  • Uw glas wordt razendsnel bij u thuis of bij uw bedrijfspand afgeleverd, uiteraard geheel kosteloos!
  • Bij ons betaalt u veilig online via iDeal.
  • U kunt bij het glas van Glaskoning.nl meteen rooster bestellen van bijvoorbeeld aluminium of kunststof.

Koop uw isolatieglas voortaan gemakkelijk en voordelig online  Ga nu naar de website van Glaskoning.nl. Via enkele klikken op de knop heeft u uw favoriete glasplaten, zowel enkel glas, dubbel glas of spiegelglas, snel op maat in huis!