Stap Web
Image default
Business / Employment

Taffe Industriele tafel, Industriele eettafel

Bij taffe tafels kunt u uw tafel op maat laten maken. Er is een groot aanbod in verschillende soorten modellen eettafels, vergadertafels of een tafel voor in uw kantoor. Op de website www.taffe.nl kunt u het online aanbod zien van industriele tafel. Er is keuse tussen verschillende soorten industriele stalen onderstellen en voor elke industriele tafel onderstel zijn er verschillende soorten keuzes voor houtsoorten en afwerkingen van het hout.

taffe industriele tafel

De tafel onderstellen worden met de hand op ambachtelijke manier vervaardigd in onze werkplaats in heemstede. Omdat alle tafel onderstellen in Nederland worden gemaakt kunnen de tafels op maat worden aangeboden naar de wensen van de koper. Er is de keuze voor gelaste kokerprofielen of buizen contructies. Hierbij wordt van een b.v. vierkante kokerprofiel een frame gelast op maat, geheel naar wens. Ook kan er gekozen worden tussen het aanbod laser gesneden onderstellen. Deze onderstellen zijn op maat gemaakt door een laser wat een zeer uniek en robuust industrieel en vintage uiterlijk geeft voor uw woonkomer, kantoor of restuarant indeling. Deze lasergesneden onderstellen hebben een rand om de platen heengelast, industriele tafel. Deze rand volgt de vorm van het staal wat een speelse en sterke indruk geeft aan de industriele eettafel. Naast de laser geslepen en gelaste stalen tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor gietijzeren tafelonderstellen. Deze zijn voornamelijk afkomstig van oude machine onderstellen of gebruik in oude industriele fabrieken. Omdat deze gietijzeren tafel onderstellen gemaakt zijn van gegoten gietijzer heeft het veel gewicht en kan zeer veel gewicht dragen. Dit geeft de tafel zijn originele vintage uiterlijk en stevigheid. Kortom een echte taffe tafel naar wens. 

Tafelbladen & Houtkeuze

Naast de keuze van verschillende stalen tafelonderstellen is er ook een ruime keuze in houtsoorten en hout afwerkingsmogelijkheden. Er kan bij taffe tafels gekozen worden tussen wagonplanken, wagondelen een massief eikenhouten tafelblad of oud grenen tafelblad. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor de geborstelde versie of de geschaafde versie. Bij de geborstelde versie worden de wagonplanken ruw opgeborsteld en geschuurd waardoor de donkere kleur van de wagonplanken blijft behouden. Naar het borstelen kan er ook gekozen worden voor de geschaafde versie. Bij het schaven wordt de toplaag van het hout schoongeschaafd wat de originele lichte kleur van het eikenhout naar voren brengt. Hierdoor is het contrast groot tussen de donkere en lichtere delen, wat erg mooi staat voor de stijl van de industriele tafel. na het schaven wordt het hout behandeld met stootvast verf en tegen vocht. Ook kan er worden gekozen voor een afwerking met houtolie. Naast de wagonplanken kan er ook gekozen worden voor een eikenhouten tafelblad. Het eiken kan in verschillende diktes en donkertinten, van licht tot donker gerookt. Voor meer informatie over een indsutriele eettafel op maat helpen wij u graag verder. 


Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl