Vacature betontimmerman

Ervaring als betontimmerman? Dan zoekt Haldu Groep naar jou! Schrijf je nu in en je krijgt rechtstreeks tot vele vacatures in de bouw, techniek en automotive. Zo ook dus de vacature betontimmerman. Ga je de samenwerking aan met Haldu, dan werk je voor een professionele en ambitieuze organisatie waar jij je talent verder kunt ontwikkelen. De A-merk opdrachtgevers hebben bijna altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Zoek je dus een leuke baan als betontimmerman? Zoek niet verder en breng snel een bezoek aan de website van Haldu.

Heel veel vacatures in de bouw

Wellicht heb je ervaring als betontimmerman, maar heb je ook als metselaar. Het maakt niet uit wat jouw specialiteit is in de bouw, bij Haldu vind je volop vacatures in deze branche. Wat dacht je van stelleur, opperman, gevelmonteur of schilder. Je wordt als expert ingezet bij één van de opdrachtgevers. Hier zal je een bepaalde periode aan de slag gaan met diverse projecten. Een werkweek bestaat gemiddeld uit 40 uur. In ruil voor je vakkennis ontvang je persoonlijke begeleiding vanuit Haldu. Al het contact verloopt via je eigen werkcoach, dit werk snel en makkelijk.

Alles goed voor je geregeld

Het hebben en ontwikkelen van ambities staat bij Haldu hoog in het vaandel. Ze bieden jou als specialist een platform waar je aan de slag kunt met je ambitie. Zelf hebben ze als doel om nog verder uit te groeien als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, techniek en automotive. Toe aan iets nieuws? Reageer dan meteen op de vacature betontimmerman. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Haldu.

https://www.haldugroep.nl/