Stap Web
Image default
Business / Employment

Welke zijn de 3 beste e sigaretten?

E sigaretten zijn heel populair geworden, veel mensen maken gebruik van deze sigaretten omdat ze gezonder zijn dan de normale sigaretten. Tevens zijn ze goedkoper en gaan veel langer mee. De vraag die wij steeds horen is welke is de beste e sigaret die wij kunnen kopen? Wij hebben na een onderzoek de top 3 kunnen samenstellen voor jullie.

1 Justfog Q16 (beginner)

De justfog q16 is de beste e sigaret voor mensen die pas zijn begonnen met roken. Het is een lichte versie en je krijgt eerst rook in je mond voordat je hem naar binnen kunt inhaleren en ze bij de longen aankomen. Dit betekent dus ook dat je al dat rook gelijk uit je mond in de open lucht kunt blazen.

2 Justfog FOG1 (licht ervaren)

Mensen die al ervaring hebben met het roken en e sigaretten kunnen het best gebruik maken van de Justfog FOG1. Deze sigaret heeft als eigenschap dat hij heel veel dampt en een waterpijp effect heeft. Je kunt dus ook stroperige e-liquids dampen met de Justfog FOG1.

3 eLeaf Pico 75W (ervaren)

DEze heeft een brede dampdoorvoerder. Daarom is hij geschikt voor vooral mensen die al een hele poos roken. Want die Laat heel veel damp en rook door die gelijk naar de longen gaat. Het is daarom geschikt dat u bij de eleaf pico stroperige e-liquids gebruik, zodat ze minder snel verdampen.

Dit zijn de 3 beste e sigaretten van Nederland. Wij hebben het ook gespecificeerd aangegeven, zo ziet u welke onder de beginners populair en welke onder de ervaren rokers. Nu heeft u een beter beeld en zal het maken van een keus sneller gaan.