Stap Web
Image default
Business / Employment

Zo ben je zeker dat je goed geholpen wordt

Artsen en chirurgen zijn eng! Je gaat niet graag voor de lol naar het ziekenhuis of een kliniek. Maar dan hebben we het natuurlijk niet over een cosmetische kliniek. Behandelingen hoeven helemaal niet zo eng te zijn. Bovendien zijn de behandelingen erg veilig. Toch moet je als consument wel altijd goed opletten waar je je behandeling kiest. Er bestaan namelijk veel cosmetische klinieken en je wilt daar natuurlijk de beste uit kunnen kiezen. Om de kwaliteit van een kliniek te achterhalen kun je als consument zoeken of vragen naar keurmerken. Klinieken die van hoge kwaliteit zijn laten dat natuurlijk graag zien. Zo kan een kliniek behoren tot de American Society of Plastic Surgeons. Aan zo’n keurmerk kan je als consument herkennen dat een kliniek ook daadwerkelijk zich houd aan de richtlijnen.

 

Natuurlijk moet je je als consument wel een beetje opleiding op het gebied van botox en cosmetische chirurgie wanneer je een behandeling wenst. Uit een onderzoek blijkt dat meer dan vijf op de zes mensen die ooit Botox heeft gebruikt, geen idee heeft wat er nou precies geïnjecteerd is in hun gezicht. 84% van de ondervraagden hadden geen idee of het belangrijkste ingrediënt van Botox, botulinetoxine, wel gebruikt is. Het komt vaak voor dat een behandeling is ondergaan bij de plaatselijke schoonheidssalon. Een tiende heeft de stof bij een vriend of vriendin thuis ingespoten gekregen.

 

Wanneer je zelf helemaal op de hoogte bent van het proces en op de hoogte bent van de kliniek dan ben je als consument klaar voor een behandeling. Je hebt dan veel meer zekerheid over je behandeling. Voor een behandeling met botox ben je niet veel geld kwijt. Botox prijs is ongeveer 85 euro. Niet veel behandelingen gaan nog zonder Botox. Het maakt de behandelingen namelijk erg makkelijk. Van lippen vergroten tot fronsrimpels verminderen, bijna overal wordt Botox voor gebruikt. 

http://faceland.nl/