Stap Web
Image default
Business / Employment

3 manieren van parkeren bij Eindhoven airport

Je gaat op vakantie of zakenreis en rijdt jezelf naar ’t airport toe. Je moet opletten dat je niets vergeet, al je bagage naar binnen dragen en misschien heb je wel haast. Maar waar laat je je auto dan? Gelukkig zijn er genoeg manieren om je auto veilig bij Eindhoven airport te parkeren gedurende je reis. Ook personen die familie of vrienden naar de airport brengen moeten een parkeerplaats hebben, nietwaar? Laten we zien welke parkeer mogelijkheden er zijn:

  1. P1 Eindhoven parking:

Deze wordt Gold parking genoemd. Hier kun je parkeren als je iemand gaat afzetten en je kunt vlak voor het vliegveld parkeren. Je moet wel per uur betalen en dat kost €3,50, met een maximale dagtarief van €32,50. 

  1. P3 Eindhoven Parking:

Ook bekent als Silver Parking. Als je hier parkeert is het maar 5 minuten lopen naar de terminaal van ’t vliegveld. Het dagtarief kost €17,50.

  1. P4 Eindhoven Parking:

We komen nu bij Bronze Parking, ook wel Budget Parking genoemd. Dit kun je doen bij P4, P5 en P8. P4 en P5 liggen even ver verwijdert van de airport. Ze hebben een loopafstand van 7 minuten. Hier moet je een plek reserveren en kost maar €5. Tot 4 dagen moet je €20 betalen en daarna wordt er per dag €5 bij opgeteld.

Als er geen parkeerplaats meer is bij P4, kun je dan bij P5 parkeren. Is er daar ook geen plaats dan is P8 er nog. Die ligt helemaal aan de andere kant van ’t vliegveld. Tussen 4:30 en 1:00 uur heb je de kans om door een gratis shuttelbus naar de terminaal gebracht te worden. Dat gebeurt 4 maal per uur. Voorlopig gaat P8 alleen open op de drukste dagen. Van 24 april tot 12 mei en van 30 juni tot en met 24 augustus. P5 en P8 kosten evenveel.

http://www.parkereneindhovenairportnl.nl/park-sleep-fly/