Stap Web
Image default
Business / Employment

Door cloud telefonie is onze communicatie verbeterd!

Wij hebben, als bedrijf, laatst een nieuwe telefooncentrale aangeschaft dat Cloud Telefonie heette. Onze andere telefooncentrale hadden we ook niet zo lang aangeschaft, maar we hadden steeds problemen met de server. Bovendien waren we soms helemaal niet bereikbaar voor klanten en dat heeft in ons nadeel gezeten. Daarom gingen wij op zoek naar een ander communicatiebedrijf die dit product aan ons kon verkopen.

Cloud telefonie was de oplossing voor ons bedrijf

Het hele bedrijf wist zeker dat het product cloud telefonie de beste opties was voor ons bedrijf. Maar we konden niet zo snel een communicatiebedrijf vinden die ons wilde helpen. We gingen eerst in de omgeving kijken of er bedrijven waren, waar wij connecties mee hebben, die ons konden helpen. Daaruit blijkt dat geen van hun ons in staat was het probleem op te lossen. Nadat we de omgeving hadden gehad, gingen we naar het internet. Al snel had mijn team een paar verschillende bedrijven gevonden die voor een goede prijs cloud telefonie aanbieden. Al snel kwamen we er achter dat het bedrijf De Nederlandse Provider ons het beste kon helpen om cloud telefonie aan te schaffen. Na de website nog een keer goed bekeken te hebben, namen we contact op met het bedrijf.

Super service!

Nadat we onze situatie hadden uitgelegd, kregen we de instructie om het product via de website aan te vragen. Daarna zouden zij meteen aan de slag gaan om ons te helpen. Na ongeveer 2 dagen kregen we al bericht om een afspraak te maken voor het installeren van het product. Op de dag van de afspraak ging alles vlekkeloos. We zijn niet één keer uit de lucht geweest met onze communicatie en het waren vriendelijke mensen. Dit was de beste keuze die we als bedrijf ooit hebben genomen!

De Nederlandse Provider

Wilt u meer weten over de Nederlandse Provider en de producten die zij aan u kunnen bieden? Bekijk dan de website van De Nederlandse Provider voor meer informatie over de producten en diensten die zij kunnen leveren. U kunt ook meteen een product één maand gratis uitproberen. Als het u dan daarna niks bevalt, hoeft u geen extra kosten te betalen!