Dozenhal

De Dozenhal is de partij waar we altijd op kunnen rekenen. Ik en mijn partner hebben een webshop waar mensen meubels kunnen bestellen die wij helemaal zelf hebben ontworpen. De meubels behoren kwalitatief gezien tot het hogere segment. Ze zijn zeer robuust en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Daarbij is elk meubelstuk door ons ontworpen en heeft het een uniek karakter. Het verschil met een klassieke meubelzaak zit hem in het feit dat we geen showroom en geen winkel hebben. Werkelijk alles geschiedt online. Daarom is de kwaliteit van de website en de webshop van cruciaal belang. Op het gebied van prijs onderscheiden wij ons ook van de rest. Onze meubels zijn vaak zo’n 20% goedkoper dan soortgelijke exemplaren die men verkoopt bij de concurrent. De meubels worden online besteld en binnen een week afgeleverd. Alle meubels worden geleverd in doe het zelf pakketten. We weten dat mensen aan dit concept gewend zijn en hier totaal geen problemen mee hebben. Zonder de naam te noemen weten we allemaal om welk bedrijf het gaat. De meubels die wij leveren zijn echter exclusiever en beter van kwaliteit. Daarbij leveren wij een app waarbij je een instructie op je smartphone of tablet kan bekijken. Dit blijkt een enorm success en voorkomt een hoop frustraties die mensen ondervinden bij de papieren instructies van andere bedrijven. Alle meubels worden bij de mensen thuis geleverd in pakketten. De Dozenhal is onze vaste leverancier van kartonnen dozen. De Dozenhal heeft dozen in alle soorten en maten, exact wat wij nodig hebben.

Dozen met logo bij De Dozenhal

De Dozenhal voorziet al onze dozen van een logo, dat komt ons imago ten goede hebben wij ondervonden. De Dozenhal levert tevens ontzettend snel. Als het nodig is, dan hebben we een partij dozen nog de volgende dag in huis. Op De Dozenhal kunnen wij altijd vertrouwen.

Restpartij

De Dozenhal neemt dozen ook altijd netjes weer terug. Wanneer je zit met een restpartij dan wordt deze gewoon opgehaald door De Dozenhal. Bestellen bij De Dozenhal doen wij altijd online waar we een eigen account hebben. Voor kartonnen dozen ga je naar De dozenhal.