Stap Web
Image default
Business / Employment

Extra hand bij het huishouden

Zwangerschap is een gezegend moment in je leven maar als moeder heb je het vaak druk. Jonge kinderen hebben veel energie waardoor je constant op ze moet letten. Vaak kan je ze niet alleen laten omdat ze dan hun eigen gangetje gaan. Dit kan tot problemen leiden en dat wil je niet. Naast het verzorgen van de kinderen moet je ook nog koken en schoonmaken. Je bent dus constant bezig en moet daardoor vaak multitasken. Je probeert alles onder controle te houden, maar zelfs als moeder kunnen de taken je teveel worden.  Soms heb je gewoon een extra hand nodig bij het huishouden.  

De grootste nachtmerrie van een moeder is dan ook de gordijnen van de huiskamer. Je hebt even wat tijd voor jezelf nodig en besluit een spa momentje te houden in de badkamer. Wanneer je terugkomt zitten je kinderen en de gordijnen helemaal onder de chocola! Omdat de kinderen ook helemaal onder zitten moeten zij verschoond worden. Je hebt niet eens tijd om naar de gordijnen te kijken en deze schoon te maken. Wat het nog erger maakt, is het bezoek dat elk moment kan komen. De gordijnen zitten helemaal onder, je wilt niet dat zij de huiskamer zo zien.  

Gelukkig bestaan er tegenwoordig stomerijen. Neem als voorbeeld stomerij Leidschendam. Deze stomerij biedt een 24-uurs service aan zodat de gordijnen binnen een dag weer schoon kunnen zijn. Als reinigingsmethode maken zij gebruik van Greenearth Cleaning, de kwaliteit van de dure gordijnen blijft hierdoor intact en is daarnaast ook zeer milieuvriendelijk. Stomerij Panda kan uw gordijnen zelfs brandvertragend maken wat een belangrijke factor is bij een huishouden met kinderen. Bij www.stomerijpanda.nl kan je de diensten bekijken en contact opnemen. Maak het jezelf makkelijk en ga langs een stomerij. Voor je het weet zijn de gordijnen in je huiskamer weer glanzend schoon.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/