Stap Web
Image default
Business / Employment

Interview met patienten van een Tandarts in Rotterdam en de behandelaars.

Een stralende witte lach, dat is iets waar de meeste mensen van dromen. Helaas gaat niet iedereen met plezier naar de tandarts, dat kan te maken hebben met slechte ervaringen die zij hebben gehad tijdens de behandeling. Toch kan je met behulp van de tandarts weer genieten van een stralende witte lach. Maar je moet dan wel durven om naar de tandarts te gaan, dat is iets waar je van kleins af aan al gewend aan moet raken. Wanneer je angst voor de tandarts hebt kan een bezoek aan de tandarts inderdaad een nachtmerrie voor je zijn, zo is dit dan ook een van de meest voorkomende fobieen.

De tandartsen bij Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam (klik hier voor de website) geven daarom ook extra aandacht aan de patienten die hier last van hebben. Uit onderzoek blijkt dat 9/10 behandelingen daarom ook succesvol verlopen, we interviewen Marjolein van Porselen (34). Ze vertelt dat ze woont in Rotterdam West en dat ze hiervoor nare ervaringen heeft gehad met verschillende tandartsen in de regio Rotterdam.

Hoe vaak ga je per jaar naar de Tandarts?

“Ik deed niet vaak een bezoek aan de tandarts, tenzij ik echt ontzettend last had van kiespijn. Een bezoek aan een praktijk was vaak ook ongewenst.”

Had je voor de bezoek angst voor de tandarts?

“Ja, ik was hiervoor bij verschillende tandartspraktijken geweest ik heb hier alleen maar nare ervaringen van overgehouden. Wanneer de tandartsen bezig waren met het boren tussen mijn kiezen heb ik hier vreselijke kiespijn aan overgehouden, de pijn die ik had werd alleen maar erger.”

Ben je nu tevreden met je gebit?

“Zeker weten, nadat ik een bezoek had gebracht aan tandarts praktijk dentia in Rotterdam heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen, ik ben trots op mijn gebit en laat deze ook vaak zien. Ik ontvang vaak complimenten over mijn witte tanden, ze vragen vaak over welke tandarts in Rotterdam ik bezoek.”

Zou je deze tandarts aanbevelen aan je vrienden of familie?

“Ik woon 4 straten verder dan de locatie van Tandarts Dentia, ik heb al mijn buren al aangeraden om deze tandarts te nemen. Ze zijn relatief goedkoop, de behandelaars spreken meerdere talen en willen je echt helpen aan een goed gebit.” We stelden tandarts en behandelaar A. Abadi van tandartspraktijk Dentia een aantal vragen en over zijn ervaring met zijn patienten. We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen over zijn praktijk en proberen vooral sceptisch te zijn op de antwoorden die meneer Abadi geeft.

Wat zijn de specialiteiten van uw tandartspraktijk en hoe zorgt u ervoor dat uw patienten met een tevreden gevoel uw praktijk verlaten?

Wij als gespecialiseerde tandartspraktijk bieden een breed scala aan behandelingen aan en proberen onze patienten de beste dienstverlening te geven die ze maar kunnen wensen dit doen we vooral door extra aandacht te geven aan de patient, het is belangrijk dat de patient zich op zijn gemak voelt en met een goed gevoel de tandartspraktijk verlaat. Verder voert dentia de volgende behandelingen uit:

  • Algemene controles, we controleren het gebit grondig en behandelen eventuele gaatjes die zijn onstaan.
  • Het maken en repareren van klikgebitten, deze behandelingen doen we vaak voor senioren. Mede dankzij mond op mond reclame zijn wij in een begrip geworden in Rotterdam als het gaat om klikgebit reparaties.
  • Kunstgebitten op maat, mede dankzij de ingebouwde specialisten en onze eigen tandlaboratorium kunnen wij deze dienst leveren. Onze patienten hebben bij Dentia geen lange wachttijden.
  • Plaatsen van kronen en bruggen, vaak zijn mensen niet tevreden over het gebit die zij hebben. Deze willen ze strakker en witter hebben, een behandeling voor kronen en bruggen kan dan de oplossing hiervoor zijn. De patienten die deze behandelingen hebben gehad zijn vrijwel altijd tevreden hierover.

Als laatste, wat maakt uw tandartspraktijk anders dan de andere praktijken in Rotterdam?

Rotterdam is een grote stad, veel inwoners en vooral veel inwoners van verschillende afkomsten. Hier hebben we bij tandartspraktijk Dentia goed rekening mee gehouden, het is ons opgevallen dat patienten vaak behandeld willen worden door een behandelaar die dezelfde taal spreekt. Dit maakt ons als Dentia uniek tegenover andere tandartsen, we leggen onze patienten in hun eigen taal uit. Patienten voelen zich hierdoor snel op hun gemak, dat merk je ook voordat je aan de behandeling begint.