Stap Web
Image default
Business / Employment

Lekker opvallen met de schoenen van Shoelia

Shoelia verkoopt de meest opvallendste en unieke schoenen die u ooit heeft gezien. Houdt u niet van saaie en simpele schoenen en heeft u een bijzondere stijl? Dan zit u goed bij Shoelia. Wij van Shoelia houden van opvallend en uniek, het kan ons niet te gek. De schoenen die wij verkopen zijn dan ook allemaal uniek en kleurrijk, gemaakt van zeldzame materialen en bedrukt met de meest aparte printjes. Geen paar is hetzelfde omdat ze allemaal met de hand gemaakt zijn. Hierdoor zijn ze ook van zeer goede kwaliteit. Bij ons kunt u ook uw dromen waarmaken door uw eigen schoenen samen te stellen of uw eigen logo op schoenen te laten bedrukken. Maar met een paar schoenen van het merk Pepe Milan heeft u ook al iets unieks in handen. Benieuwd naar ons assortiment? Wij verkopen (lak)leren schoenen, veterschoenen, sneakers, suède schoenen, schoenen van kurk, pumps, schoenen van textiel of satijn en gepersonaliseerde trouwschoenen. Als al deze keuze u een beetje overweldigd kunt u uiteraard bij ons terecht voor wat advies. Dit doen wij in het bijzonder graag als u gaat trouwen en op zoek bent naar de mooiste trouwschoenen. Onze deskundigen zullen er graag voor zorgen dat u er op en top uitziet voor uw speciale dag, ook buiten onze reguliere openingstijden. Maak een afspraak en neem uw outfit mee zodat wij kunnen kijken welke trouwschoenen hier het beste bij passen.

Shoelia is meer dan schoenen

Shoelia verkoopt niet alleen schoenen maar ook diverse accessoires. Want bij uw bijzondere schoenen horen ook bijzondere accessoires om het plaatje helemaal af te maken. Vooral bij trouwschoenen. Bij ons kunt u dus naast uw schoenen nog meer kopen zoals riemen, vlinderdassen, sokken, pochetten en overhemden. Ook deze staan in het teken van kleur en print. Met deze accessoires bent u echter nog niet helemaal klaar. Als u uw schoenen daadwerkelijk het beste tot hun recht wil laten komen is het ook belangrijk om ze goed te verzorgen. Hierdoor zullen ze er langer mooi uitzien en ook langer meegaan. Bij ons kunt u dan ook verschillende verzorgingsproducten van het merk Marla kopen zoals crèmes, beschermende sprays en schoenspanners om uw schoenen goed mee op te bergen. U kunt altijd bij ons advies vragen hoe deze verzorgingsproducten het beste te gebruiken voor het beste resultaat. 

Houd ons in de gaten!

Wij van Shoelia organiseren regelmatig leuke acties waarmee onze klanten mooie prijzen kunnen winnen of leuke evenementen. Houd ons dus in de gaten op social media en kijk regelmatig op onze site: https://www.shoelia.nl/