Stap Web
Image default
Business / Employment

Rimpels behandelen op verschillende manieren

Na verloop van tijd krijgt iedereen wel rimpels, je kan deze echter wel verminderen of minder snel laten doorkomen. Er zijn hier verschillende manieren voor. Er is niet één manier die voor iedereen helpt, het verschilt per persoon of het werk ja dan nee. Het is daarom van belang dat mensen op de hoogte zijn van wat de mogelijkheden zijn om zo te kunnen kijken wat wel en wat niet helpt.

Het beschermen van je huid tegen de zon is als eerste heel belangrijk. De UV, vooral in de zomer, stralen verouderen en beschadigen je huid. Als je veel in de zon zit en je huid niet goed beschermd neemt de rimpelontwikkeling in het gezicht aanzienlijk toe. Slapen op de rug wordt ook vaak aangeraden. Als je op je buik slaapt oefen je veel druk uit op je gezicht waardoor er vouwen in de huid ontstaan, als je op je rug slaapt heb je dat niet. Hoe minder je huid “vouwt” hoe minder de kans op rimpels. Vermijd uitdroging van de huid. Je huid bestaat voor 70% uit water, dus als je je huid gaat uitdrogen heeft dit een verschrompelend effect. Het gebruiken van zware scrub producten word ook afgeraden omdat die je huid enorm beschadigd. Wat mildere maskers worden daarom aangeraden, bijvoorbeeld maskers met rietsuiker of fruitmaskers. Deze maskers bevatten zuren die ervoor zorgen dat je huid op een milde manier wordt gereinigd en niet word beschadigd.

Er zijn ook cosmetische manieren om je rimpels te laten verdwijnen. Je kan dan je rimpels laten verdwijnen zonder operatie, doormiddel van een botox behandeling. Er worden dan kleine hoeveelheden botox in de rimpelgebieden gespoten om zo het natuurlijke volume van het gezicht te herstellen. Rimpels kunnen ook in de lippen ontstaan, je kan dan ook je lippen vergroten of egaliseren door middel van een botoxbehandeling.

http://faceland.nl/