Stap Web
Image default
Business / Employment

Schoonmaken in verschillende sectoren

Vrijdag is schoonmaakdag. Al jaren zorg jij ervoor dat het huis er weer netjes uitziet door de raamkozijnen te stoffen, de tafelbladen te poetsen en de ramen te zemen. Daarnaast houd jij eens in de maand een grote schoonmaak, zodat ook de schijnbaar onmogelijk schoon te maken plekjes in huis voorzien worden van een reinigingsbeurt. Hoewel het huis er brandschoon bij lijkt te staan, merk je dat jouw schoonmaakproducten niet zo effectief meer werken als ze voorheen deden. Zou het misschien tijd worden om te gaan werken met nieuwe schoonmaakartikelen en zo ja, welke merken passen bij de klussen die jij verricht? Je neemt een kijkje op het internet en belandt op de website van Fayon, dé groothandel schoonmaakartikelen waar jij naar op zoek bent.

Effectief desinfecteren

Met ieder type schoonmaakklus weet Fayon raad; of het nu gaat om het schoonmaken van horecakeukens of het reinigen van tapijten. Zo geldt voor de horeca dat er aandachtig schoongemaakt moet worden, zodat er geen bacteriën in een maaltijd terecht komen of viezigheid van de oven de kwaliteit van gerechten aantast. In scholen daarentegen moet de schoonmaker rekening houden met het desinfecteren van handgreepjes en tafelbladen. Verder is het in huis soms handig om te beschikken over een hoogwaardige Tapijtreiniger, wanneer er bijvoorbeeld een glas limonade omgestoten is of een koffiekopje heeft gelekt. Is één van de bovenstaande beschrijvingen voor jou herkenbaar? Neem dan eens een kijkje op de website van Fayon om per sector te achterhalen welke schoonmaakmiddelen onmisbaar zijn.

Schoonmaakmiddelen inkopen

Fayon biedt een ruim aanbod aan schoonmaakartikelen, waardoor het ieder in de gelegenheid stelt om effectief schoon te kunnen maken. Bovendien is het mogelijk om ecologische schoonmaakartikelen in te kopen, waarmee jij je steentje bij kan dragen aan het behoud van het milieu. Ontdek het gehele assortiment daarom op de website van Fayon!

https://fayon.nl/