Stap Web
Image default
Business / Employment

Vacatures verzekeringen

De verzekering vacatures van Rochewood

Heb je ervaring als professional in de verzekeringsbranche? Vind je het werk leuk en uitdagend en ben je nu toe aan een volgende stap? Rochewood heeft regelmatig verschillende verzekering vacatures. We zoeken mensen zoals jij die het beste uit zichzelf willen halen en van betekenis willen zijn voor opdrachtgevers en collega’s. Ben je tevreden met een zesje? Dat is prima, maar dan is Rochewood niets voor jou, want wij gaan voor een tien. Met een griffel. Herken je jezelf hierin? Lees dan verder!

 

Maak een gefundeerde keuze voor Rochewood

Rochewood plaatst als detacheringsbureau voor langere tijd verzekeringsprofessionals bij opdrachtgevers. Op basis van de wensen van onze opdrachtgevers zoeken we in ons bestand die ene kandidaat die perfect matcht met die wensen. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Voordat we jouw naam opnemen in ons voorstel hebben we al precies met jou besproken wat er van je wordt verwacht en hoe we jouw rol zien. Uiteraard is jouw mening daarbij doorslaggevend, want alleen samen kunnen we succesvol zijn. Dus ben je geïnteresseerd in een volgende stap? Solliciteer naar een van de functies. We gaan graag het gesprek met je aan, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken.

De onderscheidende aanpak van Rochewood

Rochewood is een detacheringsorganisatie, maar dat wil niet zeggen dat we je aan jezelf overlaten. Terwijl je voor onze opdrachtgevers aan het werk bent, ondersteunen we je en helpen we je waar mogelijk. Uiteraard met opleidingsmogelijkheden, maar ook met coaching, begeleiding en een platform om ervaringen uit te wisselen met collega’s. Zodat je op persoonlijk en professioneel vlak groeit en klaar bent voor de volgende uitdaging wanneer je huidige klus afloopt. Van jou verwachten we enthousiasme, zorgvuldigheid, doorzettingsvermogen, de bereidheid om je zwaktes te delen en een tikkie lef. Staat onze aanpak je aan? Ga dan snel naar de vacatures in verzekeringen op onze website of bel 0341-763408 voor meer informatie. Vind je op onze website geen geschikte vacatures verzekeringen. Wees gerust, onze behoefte aan nieuwe assurantieprofessionals blijft groeien, dus kijk binnenkort nogmaals naar onze vacatures in verzekeringen

https://www.rochewood.nl/vacatures/verzekeringen/