Stap Web
Image default
Business / Employment

De leukste winterfestivals

Nederland staat bekend om haar festivals. In de lente en zomer kun je elk weekend wel uit een paar festivals kiezen. Aangezien de Nederlanders niet vies zijn van een festival zijn winterfestivals  nu ook een dingetje geworden. Lekker feest vieren in een tent zodat je het niet koud krijgt. Deze winter zijn er weer veel leuke festivals in Nederland. Je zou er zeker een moeten bezoeken. Hieronder staat een lijstje met de leukste winter festivals van dit jaar met wat tips.

De eerste is Loveland live. Loveland is in Nederland erg bekend om de feesten en het festival in de zomer. Op 1 januari is er een festival waar alle artiesten live zullen draaien. Dit feest zal binnen zijn. Eind januari is er het Sneeuwbal Winterfestival. Dit festival staat in het teken van winter. Alles is aangekleed met de winter als  thema. Je hebt bijvoorbeeld een stage wat op een apres ski tent lijkt. Ook is er een stage buiten. Misschien wat fris, maar als je je jas aan doet zal het wel meevallen. Als de zon gaat schijnen is het juist heel leuk om buiten te feesten. Doe wel een Trucker pet aan zodat je niet snel zult verbranden. Je kunt ook een goede Pet kopen om je te beschermen tegen de zon. Zonnebrand is ook handig.

Awakenings is in de techno wereld een erg bekend feest. Ook in de winter hebben zij een festival waar je zeker heen moet gaan. Het heet Awakenings Eindhoven. Normaal zijn hun feesten in de buurt van Amsterdam maar nu hoeven de mensen die in het Oosten of Zuiden wonen niet ver te reizen. Thuishaven is een organisatie die feesten op zondag geeft. Ook in de winter hebben zij af en toe feesten. Zo ook Thuishaven Wintercircus in hun tent waar het thema circus is. De sfeer is er altijd erg goed en het feest is overdag zodat je de volgende dag gewoon naar werk of school kunt gaan.

https://www.snapbacks.nl/