Stap Web
Image default
Business / Employment

Verwen jezelf met een nieuwe slaapkamer

Af en toe is het gewoon eens tijd om jezelf eens lekker te verwennen. Je kan dat doen door een dagje uit te trekken om te gaan lopen in de natuur, je kan jezelf trakteren op een avondje uit, je kan jezelf een dagje naar de spa boeken, iedereen heeft zijn eigen manier om zichzelf te verwennen. De voorbeelden die ik net opnoemde, zijn eigenlijk alleen bedoeld om jouw één dag lang, of nog korter zelfs, te verwennen. Het verwent alleen op korte termijn. Maar waarom zou je niet iets kiezen waar je jezelf nog jaren blij en gelukkig mee maakt!? Bijvoorbeeld door je slaapkamer een make-over te geven.

 

Want ja, wat is nu de plek waar je in deze corona tijden heel erg veel tijd doorbrengt? Je slaapkamer natuurlijk! Sowieso is de kans nu veel kleiner dat jij ’s avonds laat nog uit gaat, dat kan helemaal niet. Dat is al de eerste reden dat je veel meer tijd in je slaapkamer doorbrengt. Daarnaast kan je ook heel goed werk of school lekker vanuit bed doen. Zeker als je een laptop hebt, dan is dat helemaal prima te doen vanuit bed. Kortom, jij en ik brengen veel tijd door in onze slaapkamers in deze corona periode, het is dus zaak om die kamer eens op te gaan pimpen. Zo kan jij in het vervolg hier niet beter werken, slapen, filmpjes kijken en nog veel meer.

 

Hoe pak je dat dan aan, je slaapkamer vernieuwen? Je begint met het centrale punt van de kamer: het bed. Is deze nog goed of moet hij vervangen worden? Doe wat nodig is en ga vervolgens kijken naar de muren en de kleuren in de kamer. Je kan een mooie kalkverf kopen en daarmee de muren een ander kleurtje geven. Wanneer je deze matte verf kopen gaat, zal je helemaal tot rust komen in je slaapkamer; wat wil je nog meer?!

https://www.moosefarg.nl/