Stap Web
Image default
Business / Employment

Volg een goede heftruckopleiding

Een heftruckopleiding voor mensen uit Noord-Brabant

Bent u woonachtig in Noord-Brabant en bent u opzoek naar een goede heftruckopleiding bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een heftruckopleiding in Eindhoven bent u in staat om snel en educatief een heftruckcertificaat te bemachtigen. Ons deskundige team staat klaar om uw medewerkers vol enthousiasme tijdens de heftruckopleiding te begeleiden.

Het belang van een heftruckcertificaat

De besturing van een heftruck is vanzelfsprekend geen kleinigheid. Wat tevens belangrijk is om te weten is dat uw heftruckbestuurders volgens de Arbowet en verzekeraars een grondige instructie moeten hebben gekregen voordat zij een heftruck gaan besturen. Het begrip “grondige instructies” zorgt voor veel onduidelijkheid. Want wat verstaan we nu precies onder het woord “grondig” iedereen kan hier hele andere interpretaties over hebben. Met een heftruckcertificaat hoeft u zich er niet meer druk over te maken of de instructies als “grondig” bevonden zijn. U kunt met dit heftruckcertificaat aantonen dat u als werkgever en alle werknemers er alles aan hebben gedaan om de veiligheid te waarborgen.

Een heftruckopleiding op verschillende niveaus

Wij hebben er voor gekozen om onze heftrukopleidingen te verdelen in drie verschillende niveaus. Zo hebben we een basis heftruckopleiding, een heftruckopleiding voor gevorderden en een herhalingscursus. De basis heftruckcursus is speciaal voor mensen die nog geen ervaring hebben in de besturing van een heftruck. Deze heftruck zal twee dagen duren. Tevens hebben we en heftruckopleiding voor gevorderden. Deze heftruck is gemaakt voor mensen die al ervaring hebben in de besturing van een heftruck, echter hebben deze mensen nog geen heftruckcertificaat bemachtigd. Door de heftruckopleiding voor gevorderden kan men na een dag een heftruckcertificaat halen. Ten slotte bieden wij een heftruckopleiding aan voor experts. Deze mensen hebben in het verleden al eens een heftruckcertificaat gehaald, echter gaat deze binnenkort verlopen of is deze al verlopen. Tijdens de herhalingscursus kan men na een halve dag al het heftruckcertificaat verlengen met vijf jaar.

http://www.blomopleidingen.nl/